2019-08-23 08:30

Liviu Vârciu și Nea Mărin, în DOLIU: "Păcat de el, avea o fetiță de câteva luni!"

 |  11:54
Liviu Vârciu și Nea Mărin, în DOLIU: "Păcat de el, avea o fetiță de câteva luni!"

Cristian, cel pe care prietenii il alintau "piticul Colorado" a incetat din viata din cauza unor probleme la ficat. Nea Marin si Liviu Varciu sunt devastati de aceasta pierdere, mai cu seama ca tanarul a fost personajul principal al emisiunii "Poftiti de va iubiti!" de la Antena 1. In vara, mai multe vedete au muncit din greu, sub supravegherea lui Nea Marin pentru a le asigura lui Cristian si iubitei lui, Madalina, nunta de vis. Piticii aveau o fetita de cateva luni, care va creste fara tata.

"Era un om plin de viaţă. Nu pot să cred că s-a întâmplat asta. Pacat, imi pare atat de rau! Avea o fetita de cateva luni si toata viata inainte! L-am admirat întotdeauna pentru puterea şi energia de care dădea dovadă. Condoleanţe familiei!", a spus Liviu Varciu.

"Dumnezeu sa-l ierte. Stiam de boala lui încă din vară. L-am avertizat să nu mai bea! Medicii i-a spus că mai mult de 6 luni nu o să mai trăiască, dacă o să continue să bea. Avea probleme cu ficatul. Condoleanţe sotiei!", a declarat si Nea Marin pentru spynews.ro.

"În primul rând, vestea m-a lovit ca un ciocan în cap de dimineaţă. Mi-a scris o prietenă pe Facebook că a murit. Îmi pare atât de rău cum nu vă daţi seama...am fost lângă el la nuntă atunci când era foarte fericit. Am râs şi am lăcrimat de bucurie pentru el, iar acum când a devenit tătic, a decedat. Nu ştiam că are probleme de sănătate. Oricum ar fi, mă doare sufletul la propriu pentru familia şi copilaşul lui. O zi tristă pentru noi cei ce l-am cunoscut. Dumnezeu să-l odihnească!" a spus si Andrei de la trupa Alb Negru, una dintre vedetele invitate in emisiunea "Poftiti de va iubiti!", in episodul dedicat lui Cristian si Madalinei.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-01-05

Mai multe imagini:
Liviu Vârciu și Nea Mărin, în DOLIU: 'Păcat de el, avea o fetiță de câteva luni!'
zoom
Liviu Vârciu și Nea Mărin, în DOLIU: 'Păcat de el, avea o fetiță de câteva luni!'
zoom
Parerea ta...

MIHAELA
06 Ian 2017

Dar nea marin Barbu când revine pe micile ecrane
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray