2020-07-04 13:02

Lora a găsit reţeta bărbatului ideal:„Mi-am dat seama că, este foarte împortant să-l iubesc şi eu”

 |  19:07
Lora a găsit reţeta bărbatului ideal:„Mi-am dat seama că, este foarte împortant să-l iubesc şi eu”

După un mariaj eşuat, cântăreaţa Lora a stat şi a analizat, şi a realizat că sentimentele ei pentru Dan Badea nu au fost suficient de puternice. Artista a dezvăluit, recent, cum arată bărbatul ideal în opinia ei, completând că trebuie neapărat să-l iubească şi ea.

După o căsnicie de doi ani, Lora şi Dan Badea au decis să-şi încheie socotelile şi s-o ia fiecare pe drumul său. În urma despărţirii, cântăreaţa a declarat că a pierdut un soţ, însă a câştigat un prieten pe viaţă.

La câteva săptămâni de la despărţire, Lora a scos la iveală motivul divorţului, şi anume, din partea ei nu era vorba de o iubire pasională, aşa cum ar trebui să existe între un soţ şi o soţie. Pentru a nu se mai ajunge în astfel de situaţii, vedeta a a realizat că e nevoie ca sentimentele să fie din ambele părţi astfel încât o relaţie să reziste.

În cadrul matinalului „Cusurgiii”, de la Radio 21, ea a dezvăluit cum arată bărbatul ideal pentru ea. “Trebuie să fie inteligent, activ, onest, cu simţul umorului, să mă înţeleagă şi să mă iubească. Şi, mi-am dat seama că, este foarte împortant să-l iubesc şi eu”, a mărturisit Lora.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2014-12-11Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz