2019-11-18 01:42

Loredana și-a anulat concertul din Republica Moldova. Vezi motivul!

 |  12:42
Loredana și-a anulat concertul din Republica Moldova. Vezi motivul!

Fanii Loredanei Groza din Republica Moldova vor trebui să mai aștepte întâlnirea cu artista lor preferată. Ei au aflat că spectacolul cântăreței programat, duminică, la Orhei, a fost anulat. Anunțul a fost făcut chiar de către Loredana.

Artista nu mai cântă duminică la Orhei. Cântăreața a fost cea care le-a dat vestea fanilor săi, anunțându-i prin intermediul unui mesaj postat pe pagina ei virtuală că și-a anulat concertul stabilit pentru duminică în Republica Moldovă. Loredana și-a motivat alegerea prin faptul că nu dorește să intre într-o controversă politică, având în vedere că în aceeași zi va avea loc un miting. Cântăreața le-a promis susținătorilor săi că își va lua revanșa și va reveni peste Prut cu un alt spectacol.

Potrivit celor de la independent.md, membrii Platformei Civice Demnitate și Adevăr  organizează un amplu protest duminică, în Piața Marii Adunări Naționale, iar concertele organizate de „Shor la Orhei și Plahotniuc” la Chișinău, inclusiv cel al Loredanei,  au drept principal obiectiv diminuarea numărului de participanți la manifestația populară.

„Dragii mei moldoveni, și eu sunt moldoveancă de-a voastră, vă iubesc și vă respect. Din păcate nu pot cânta pentru voi duminica aceasta la Orhei, unde fusesem invitată la un concert in aer liber. Știu că sunt momente dificile pentru voi însă nu îmi doresc ca muzica și spectacolul meu să devină un subiect de controversă politică. Vă promit însă că o să mă întorc la voi cu multă bucurie într-o zi mai liniștită și sper să mă primiți cu aceeași căldură și dragoste cu care m-ați întampinat de fiecare dată.”, le-a spus Loredana fanilor săi.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-09-05Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray