2020-02-24 08:17

Loredana vrea să facă un duet cu Pamela Anderson

 |  12:59
Loredana vrea să facă un duet cu Pamela Anderson

Pe celebra Happylicas-a asezat inca o vedeta internationala, cea mai sexy blonda a tuturortimpurilor, Pamela Anderson. Intr-un interviu acordat emisiunii ”Happy Hour”,Pam i-a povestit Loredanei Groza de ce nu mai vrea sa pozeze goala, cum estesa-si creasca cei doi baieti ca mama singura, de ce este adepta imbatraniriinaturale sau cum se preocupa pentru intrajutorarea animalelor. Printr-ointerventie telefonica in direct la ”Happy Hour”, Loredana i-a mai spus luiCatalin Maruta ca i-a propus divei sexy, la o discutie ca-ntre fete, un duet.

Pentru ca a aflat caPamela a luat lectii de saxofon timp de sase ani in copilarie, Loredana i-apropus o colaborare, iar Pam a spus da. ”I-am propus sa facem un duet, si nuunul obisnuit, ci unul destul de neobisnuit. Ea a ramas socata cand i-am spusca stiu ca a studiat saxofonul timp de sase ani in copilarie si la intrebareamea daca putem face un cantec impreuna, a fost extraordinar de entuziasmata”, adeclarat Loredana. Cantareata a mai spus in emisiunea de la Pro Tv ca totuleste in faza de proiect, ca nu s-au definitivat inca detaliile, dar camaine-poimaine e posibil ca cele doua dive sa apara intr-un duet de exceptie. Unalt aspect care a impresionat-o pe Loredana a fost, dupa propriile-i spuse, faptulca Pamela are doi copii, pe care i-a nascut pe cale naturala, la ea acasa, doarcu ajutorul unei moase.

In interviul acordatemisiunii ”Happy Hour”, Pamela Anderson a mai marturisit ca a luat hotararea dea nu mai poza in reviste pentru barbati: “Gata cu pozatul, cred ca sunt atateaalte femei superbe care pot sa pozeze acum”. Planurile ei de viitor suntaltele: “Pe mine acum ma intereseaza alte lucuri, vreau sa imi petrec mai multtimp in compania animalelor, sa stau mai mult in Canada cu pisicile si cainiimei... Timpul trece si oamenii se schimba, isi doresc alte lucruri“. Diva sexyi-a mai facut o supriza lui Maruta si i-a trimis un autograf pe o carte scrisachiar de ea.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638942-11-01Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine