2019-08-18 16:46

Lucian Mândruţă: Depind de televizor să-mi plătesc ratele!

 |  19:50
Lucian Mândruţă: Depind de televizor să-mi plătesc ratele!

Spre deosebire de cei care susţin sus şi tare că nu seuită la televizor, deşi muncesc în televiziune, ba chiar aruncă, pe ici, pecolo cu noroi în foştii sau actualii colegi de breaslă, Lucian Mândruţă recunoaştecinstit că îşi iubeşte meseria, dar uneori apare pe sticlă pentru că are nevoiede bani. În schimb, cu bune sau cu rele, prezentatorul de la Antena 2 ne-adeclarat că nu a existat nici măcar o zi în cariera sa în care să-şi fi dorit săchiulească de la muncă. A intrat în showbiz şi susţine că noua emisiune pe careo găzduieşte se bucură de oarecare succes, Mândruţă suspină după pupitrul Observatorului.

Zilele acestea s-a iscat un tărăboi între cei careiubesc televiziunea şi gaşca celor care susţin că au aruncat demulttelecomanda, iar în locul televizorului au aşezat un raft de cărţi. Cei din urmăsunt consideraţi “ipocriţi” de către Mihai Morar pe motiv ca “vulpea care nuajunge la struguri spune că sunt acri”, principal vizat este Dragoş Bucurenci carea declarat că de şapte ani nu se mai uită la televizor, deşi ocupă un post deprezentator la Prima TV. Nici Florin de la Hi-Q nu a fost iertat, după ce apublicat pe blog o serie de motive pentru care nu este bine să te uiţi latelevizor. Mihai a fost foarte deranjat de acest comentariu, mai ales că Florina alăturat mesajului în care dispreţuia televiziunea o captură tv dintr-oemisiune în care îşi promova muzica. Sincer ca întotdeauna, Lucian Mândruţăne-a declarat că şi în ceea ce-l priveşte sunt momente în care este fericit cumeseria pe care o are şi emisiuni care ar dori să se termine mai repede, de vinăfiind invitaţii de o calitate inferioară. “Dacă unii s-au lăsat de televiziune,eu unul depind de televizor să-mi plătesc ratele, fără ca asta să însemne că nuîmi iubesc meseria. Dacă aş fi făcut televiziune numai pentru bani, m-aş fi lăsatdemult de ea. Este adevărat că sunt emisiuni care îmi fac o reală plăcere şipentru care sunt mândru că lucrez în televiziune, dar se întâmplă să am şiinvitaţi care mă fac să număr secundele până se încheie filmarea. Mă bucur însăcă am posibilitatea să am ca invitaţi oameni de calitate, persoane cu adevăratimportante şi care au ceva de spus, nu numai piţipoance ieftine care fac turulteleviziunilor”, ne-a declarat gazda emisiunii “Nimic important” de la Antena2.

Suspină după Observator

De la costum şi cravată, Mândruţă a trecut la “Pâine şicirc”, un show de diverstisment în care discuţiile cu invitaţii se purtau înjacuzzi, însă, considerând că au suficient circ în viaţa de zi cu zi,telespectatorii nu au prea fost impresionaţi de prestaţia lui Mândruţă, aşa căemisiunea a fost scoasă din grilă. Nu a fost pus pe bară aşa cum credeau unii şialţii prin vară şi, din septembrie, a intrat din nou în grila Antenei 2 cu“Nimic important”. În timp ce unii susţin că ratingul este pe butuci, Mândruţăne-a declarat că noua emisiune a prins bine la public. “Avem şi audienţă, şisusţinere. Totul este foarte bine, numai că mi-e foarte dor de ştiri. Îmi lipseşteObsevatorul, mi-e dor de un breaking news, de tensiune, de momentele alea încare eşti în priză. Dar nu am cum să mă mai întorc din moment ce am pornit pedrumul ăsta cu showbizul”, ne-a spus Lucian, resemnat.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638945-12-21Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray