2020-08-10 12:05

Lucian Mândruţă: Şerban Ionescu are o boală fără leac, nu boala Lyme!

 |  15:03
Lucian Mândruţă: Şerban Ionescu are o boală fără leac, nu boala Lyme!

În plin proces de strângere de fonduri pentru vindecarea actorului Şerban Ionescu de cumplita boala Lyme, Lucian Mândruţa aruncă bomba: nu căpuşele sunt vinovate de starea lui Şerban Ionescu, ci soartă pentru că actorul ar suferi de Scleroza Laterală Amiotrofica, diagnostic pe care medicii care îl tratează îl ştiu, însă îl ascund din dragoste de bani, potrivit lui Mândruţă.

Joi seara, Lucian Mândruţă a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj bulversant care a atras sute de comentarii, stârnind pe de o parte furie şi, implicit, înjurături din partea celor care nu-i agreează curajul şi mulţumiri pentru sinceritate, pe de altă parte.

“Povestea lui Şerban Ionescu, pe care nu v-o spune nimeni (ok, a mai încercat Realitatea.net):

Nu are nici o boală Lyme. Are scleroza laterală amiotrofica, dignosticată de la bun început. O boală fără leac în acest moment oriunde în lume. O boală pe care câţiva escroci din România o transformă, la cererea nerostită a pacientului, într-una cu mai multe şanse, Lyme. E ca şi cum ai avea cancer şi-un medic “deştept” şi-ar face o clinică să te dea răcit. Bine, un pic mai rău răcit.

Boala Lyme e o modă. Şi-o ocazie de profit: în acest moment fiecare proprietar de câine urban a dat deja câteva zeci de lei, dacă nu euro, pe alifii şi zgarde magice care să le ţină pe bietele căpuşe nevinovate.

Tăcerea medicilor de calitate face ca escrocheria hoţilor, organizaţi şi profitori să meargă mai departe, până la ştiri de televiziune care duc la panica şi la zeci de diagnostice greşite. Gaşca asta (care cuprinde, dacă vă puteţi imagina, inclusiv un veterinar) face bani grei copiind un model unguresc, o escrocherie pionierata într-o clinică din Debreţin.

Mi-e jenă de toată tevatura asta şi mai ales mi-e jenă de voi cei care, în commenturile următoare mă veţi acuza că n-am suflet, inima, şi mai ştiu ce alte organe. Dar adevărul e ca SLA nu are leac şi când nu ai leac, te agăţi de orice.

Inclusiv de o minciună. Pe care acum o repetă toată România, în frunte cu premierul care aprobă un mega-buget ca să aflăm ceva ce Şerban Ionescu şi familia ştiau de mai multă vreme.

Ştiu, ştiu, e doar PR. Dar cu banii ăia poate chiar puteam să salvăm un copil vindecabil. Din Tecuci (să spunem un oraş la întâmplare), vinovat între altele şi de faptul că nu e celebru”, a scris Lucian Mândruţă pe Facebook.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 639564-02-04

Mai multe imagini:
Lucian Mândruţă: Şerban Ionescu are o boală fără leac, nu boala Lyme!
zoom
Parerea ta...

GABRIEL
26 Mai 2012

Pentru o astfel de "mise an scene", sant necesare probe ! Poate cineva produce, public astfel de probe ? Daca da , sa o faca urgent ! Daca nu, asteptam retractarea acestei mizerii
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz