2020-01-28 08:58

Luminița Nicolescu, luată cu ambulanța de la show-ul „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”

 |  15:45
Luminița Nicolescu, luată cu ambulanța de la show-ul „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”

Luminița Nicolescu a fost scoasă de echipa de medici din tabăra din jungla africană. După multe zile în care Luminița a refuzat să bea apa existentă în tabără și nu a mâncat orez și fasole, medicii au intervenit de urgență, pentru a evita o situație critică! De la emisiunea „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, ea a ajuns direct sub stricta supraveghere medicală.

Luminița Nicolescu a fost scoasă din show-ul tv cu o ambulanță.

•           Ruby: “Eu i-am dat apă, dar nu a vrut să o bea”

•           Dorian: “Luminița, îți faci singură rău! Îți bați joc de sănătatea ta! Starea ta de acum este letargică, te ambiționezi ca un copil!”

•           Gina: “Deja mi se pare că doamna Luminița o duce la extrem și nu mi se pare corect ca unul dintre noi să primească vitamine și apă cu săruri, iar ceilalți nu”

Acestea sunt părerile colegilor din tabără despre situația Luminiței. Pe scurt, Luminița nu mânca deloc orez și fasole și nici nu bea apă de câteva zile, motiv pentru care s-a deshidratat și a fost nevoie ca medicii să intre în tabăra din jungla africană de mai multe ori, până la decizia finală de a o duce imediat la spital. Întreaga noapte, Luminița a fost sub observație la spital și a primit tratamentul de care avea nevoie, astfel încât să se hidrateze și să își revină complet.

“Acum, când am ieșit, bineînțeles că sunt conștientă de starea pe care o aveam în tabără. În prima parte am fost ok, în a doua nu, pentru că nu mă hidratam deloc. Am avut multă voință, dar voința nu mi-a fost suficientă”, a spus Luminița, după ce a ieșit din spital.

Provocarea junglei – Ziua Cârtiței și Comoara din cufăr – Pune mâna pe ea

Dorian și Gina au fost aleși de colegii din tabără să participe la proba zilei – Ziua Cârtiței! Dorian a ghidat-o pe Gina cu ajutorul unui monitor, pe care vedea imaginile transmise de camera montată pe casca Ginei. Pânze de păianjen,  șopârle, scorpioni, viermi, broaște, șerpi, Gina a trebuit să facă față cu brio, pe întuneric complet, ghidată numai de indicațiile lui Dorian. Până la urmă, au reușit să câștige 2 stele din totalul de 4.

“Cred că toate par ușoare de acasă, însă sunt groaznice, de fapt!”, a spus Gina despre probele din show.

La Comoara din cufăr – Pune mâna pe ea, Ruby și Cătălin s-au distrat ca în copilărie! S-au învârtit, au amețit, s-au învârtit din nou și au mai amețit o dată, în încercarea de a pune mâna pe cheia care le deschidea cufărul. Ieri au avut noroc și au știut răspunsul la întrebare, așa că au primit premiu două pungi de chips-uri, pe care le-au savurat imediat.

Sâmbătă, în Sunt celebru, scoate-mă de aici!

Sâmbătă, la Provocarea junglei – Noaptea muzeelor, va participa una dintre fete și există toate șansele să iasă victorioasă! Iguane, șerpi, gândaci și șoareci, nimic nu va sta în calea către mâncare! La Comoara din cufăr de astăzi, două celebrități se vor lupta cu niște ouă mari, umplute cu cele mai scârboase lichide, care au mirosuri înfiorătoare!

Au mai rămas numai 4 celebrități în jungla africană: Cătălin Moroșanu, Dorian Popa, Gina Pistol și Ruby. Cine va cuceri jungla? Tu alegi Regina sau Regele junglei! Votează-ți zilnic favoritul, prin apel sau SMS la 1264!

Ediția cu numărul 19 a reality-show-ului Sunt celebru, scoate-mă de aici! a fost lider de audiență pe toate segmentele de public, în intervalul 20:30 - 22:30, fiind urmărită la nivel național de peste 2.3 milioane de români. În minutul de aur de la 20:51, aproape 2.7 milioane de persoane urmăreau aventurile concurenților rămași în cursa pentru titlul de Regele sau Regina junglei! 

La nivelul publicului comercial, cu vârsta cuprinsă între 18 și 49 de ani, show-ul a condus detașat topul audiențelor cu 15.0 puncte de rating și 31.3% share, în timp ce televiziunea situată pe locul doi a reușit să obțină un rating mediu de 6.3 puncte și 13.1% cotă de piață. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-03-07Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine