2020-08-03 16:01

Luminiţa Anghel, despre Mădălina Manole: Trebuia pusă sub supraveghere după ce a vrut să se sinucidă

 |  13:08
Luminiţa Anghel, despre Mădălina Manole: Trebuia pusă sub supraveghere după ce a vrut să se sinucidă

CântăreaţaLuminiţa Anghel a declarat că moartea Mădălinei Manole este "cea maitristă veste" pe care a auzit-o în ultima vreme, precizând că este convinsăcă problemele acesteia erau "mult mai adânci" şi trebuia pusă subsupraveghere după ce a avut prima tentativă de sinucidere.

"Estecea mai tristă veste pe care am auzit-o în ultima vreme. Sunt sub stare de şoc.Nu credeam că este într-o asemenea stare, am văzut-o mereu ca pe o femeieputernică, împlinită, fericită", a spus Luminiţa Anghel.

Ea aprecizat că nu crede în speculaţiile potrivit cărora gestul Mădălinei Manole arfi avut legătură cu neîmplinirea profesională din ultima vreme. "Ei i s-aîmplinit cel mai mare vis, acela de a avea un copil", a spus LuminiţaAnghel, adăugând că un copil este mai important decât profesia.

"Dincunoştinţele personale, am terminat Psihologia, sunt convinsă că problemele eierau mult mai adânci şi că, probabil, cei din jur n-au avut timp sau ochi săobserve la momentul respectiv. Odată ce a avut o tentativă de sinucidere, eraevident că va urma o a doua şi o a treia. Trebuia pusă sub supraveghere",a mai afirmat Luminiţa Anghel.

CântăreaţaMădălina Manole a fost găsită moartă de soţul ei, miercuri dimineaţă, înlocuinţa lor din localitatea Otopeni. Conform unor surse judiciare, MădălinaManole a fost găsită de personalul de la ambulanţă într-o baltă de sânge, avândcapul spart. Despre artistă se crede că s-a sinucis.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638936-04-10Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz