2020-02-28 14:59

Luna Amară, în deschidere la concertul Ozzy Osbourne

 |  16:30
Luna Amară, în deschidere la concertul Ozzy Osbourne

FormaţiaLuna Amară va cânta în deschiderea concertului pe care celebrul rocker OzzyOsbourne îl va susţine la Bucureşti, pe 2 octombrie, la Zone Arena, potrivitunui comunicat. O altă formaţie românească prezentă în deschiderea concertuluiOzzy Osbourne la Bucureşti va fi Coma.

Bazeletrupei Luna Amară au fost puse în urmă cu zece ani, la Cluj-Napoca, cândformaţia a fost fondată sub numele Tanagra Noise. Membrii formaţiei suntrecunoscuţi pentru introducerea trompetei ca un element inedit pentru soundulunei trupe de rock. Până în prezent, trupa a lansat albumele "Asfalt"(2004), "Loc lipsă" (2006) şi "Don’t Let Your Dreams FallAsleep" (2009).

Formaţiaîi are în componenţă pe: Mihnea Blidariu - trompetă, voce, chitară, MihneaAndrei Ferezan - chitară, Sorin Moraru - bass, Nick Fagadar - voce, chitară, şiRăzvan Ristea - tobe.

Până înmomentul de faţă, Luna Amară a cântat pe aceeaşi scenă cu trupe precum Faith NoMore, Clawfinger, Incubus, Paradise Lost, Exploited, Apocalyptica, HIM,Amorphis, Klimt1918, Toy Dolls. Anul acesta, Luna Amară a cântat în deschidereaconcertelor pe care Anathema, Stone Sour, Alice In Chains şi Rammstein le-aususţinut pe scena Tuborg Green Fest/ Sonisphere.

Concertullui Ozzy Osbourne de la Bucureşti va avea loc la Zone Arena, pe 2 octombrie.Concertul va începe la ora 20.30 şi se va încheia la ora 22.00, pentru a nutulbura ordinea şi liniştea publică, a declarat proprietarul Zone Arena şiimpresarul care-l aduce pe celebrul rocker în România, Dorian Ciubuc.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638939-12-02Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine