2020-07-03 15:00

Luptătorul Cristian Mitrea, in lacrimi. Vezi de ce a plans concurentul de la „Burlăciţa”!

 |  15:37
Luptătorul Cristian Mitrea, in lacrimi. Vezi de ce a plans concurentul de la „Burlăciţa”!

Puternic in ring, extrem de sensibil in afara lui. Luptătorul de jujitsu şi MMA, Cristian Mitrea, unul dintre barbatii care lupta pentru inima “Burlacitei” Andreea Mantea, a izbucnit in plans, chiar in timpul filmarilor, motivul fiind dorul de bunicul sau care a trecut in nefiinta.

Un singur episod îi mai desparte pe telespectatori de marea finală a incendiarului show „Burlăciţa”, difuzat în fiecare joi, de la 20:30, la Antena 1, iar emoţiile şi tensiunea îşi fac loc nu doar în inima focoasei burlăciţe, ci şi printre cei patru semifinalişti. Mai emoţionaţi ca niciodată, cei patru o vor primi pe Andreea în sânul familiei lor, pentru a se cunoaşte mai bine.

„Îmi doresc ca persoana de lângă mine să creadă în aceleaşi valori şi pot afla asta într-un singur mod.  A venit momentul să trecem la următorul pas: să le cunosc familiile celor patru. Cred că un om este complet doar în sânul familiei sale”, a mărturisit burlăciţa.

Luptătorul de jujitsu şi MMA, Cristian Mitrea, a fost singurul care a decis să o invite pe Andreea la locul său de muncă întâi, pentru a-i cunoaşte colegii, pentru ca mai apoi să meargă la el acasă, unde fără menajamente a pus-o la cratiţă.

Adevărata surpriză însă a venit mai târziu, când şi-a făcut apariţia invitatul-surpriză al lui Cristi, bunica lui, femeia care l-a crescut şi pe care o iubeşte enorm. Aceasta a adus şi nişte fotografii din copilăria lui Cristi, dar şi cu bunicul acestuia, moment în care Cristi şi-a dezvăluit o nouă latură, pe care o ţinuse ascunsă până atunci.

Pretendentul burlăciţei pur şi simplu nu s-a putut abţine şi a izbucnit în plâns: „Mi-e foarte greu să vorbesc de bunicul. Mi-e dor de el, de când nu mai e printre noi! E persoana la care am ţinut cel mai mult!”.

La finalul întâlnirii, Andreea a vrut să mai clarifice un lucru: „Ştiu că o să îmi fie greu, dar nu vreau să închei această întâlnire până nu lămurim un lucru. Dacă ţi-ar cere cineva să renunţi la MMA ai renunţa?”

Ce i-a răspuns Cristian, dar şi cine sunt finaliştii emisiunii, telespectatorii vor putea afla urmărind cel de-al unsprezecelea episod „Burlăciţa”, difuzat joia aceasta, de la 20:30, la Antena 1.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2014-08-12

Mai multe imagini:
Luptătorul Cristian Mitrea, in lacrimi. Vezi de ce a plans concurentul de la 'Burlăciţa”!
zoom
Luptătorul Cristian Mitrea, in lacrimi. Vezi de ce a plans concurentul de la 'Burlăciţa”!
zoom
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz