2020-07-04 00:27

«MĂ DOARE, pur și simplu, sufletul când văd COPACI TĂIAȚI». Ce vedetă spune asta

 |  00:50
«MĂ DOARE, pur și simplu, sufletul când văd COPACI TĂIAȚI». Ce vedetă spune asta

Ellie White este nu doar preocupată de un stil de viață sănătos, dar se implică des în acțiuni de protejare a naturii și își educă cei doi copii în a învăța să respecte ecosistemul în care trăiesc. Artista s-a implicat până acum în multe acțiuni ecologiste, a plantat copaci în zonele defrișate, iar acum plănuiește să aibă un Crăciun 100% bio.

Mai exact, va decora un brad în ghiveci, pe care îl va planta apoi în sol, în grădina casei, iar pe masa de sărbători vor fi așezate preparate sănătoase, din alimente cumpărate de la ferme bio.

„Mă doare, pur și simplu, sufletul când văd copaci tăiați. Să distrugem pădurile reprezintă una din cele mai îngrozitoare acțiuni pe care le derulăm din ce în ce mai mult în ultima perioadă. Tăiem enorm de mulți brazi pentru a-i folosi două săptămâni, după care îi aruncăm. Nu avem momentan soluție să echilibrăm situația decât să folosim brazi artificiali ori naturali în ghiveci și săîi așezăm apoi la loc în sol. Anul acesta așa vom proceda, din nou.

Avem un brad foarte frumos, în ghiveci, vom avea grijă de el cât timp va sta la noi în casă, îl vom uda, vom pulveriza apă pe crengi, iar, după Revelion, îl vom planta în curtea casei. Pentru masa de Crăciun vom avea un meniu echilibrat, sănătos, cu multe legume și fructe bio, iar preparatele din carne, apreciate de Doru, sunt luate de la ferme bio. Dincolo de toate acestea, important este, cred eu, să ne educăm copiii în acest spirit al protejării naturii, pentru ca ei să învețe să respecte ecosistemul în care trăiesc. Generația viitoare are nevoie să se dezvolte în acest mod”, declară Ellie White.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-12-12Parerea ta...

LEVST.
12 Dec 2018

Aiureli de fitze, as aprecia ca sincera aceasta declaratie daca ar fi o vegetariana convinsa, insa cand vorbeste de "preparate din carne, bio, apreciate de...", aceasta declaratie este trasa de par...Sigur ca simti un tremol cand vezi cum se taie un copac falnic, de care ai legate amintiri,etc., si chiar cand se defriseaza in masa, insa daca consumi carne,totul este in zadar...Si -cred- ca nu e vorba doar la gandul impactului ecologic, insa -in sinea noastra- asemuim si copacii, cu fiinte vii( cum si sunt), insa este o mare, mare diferenta intre copaci si animalele din aceiasi clasa cu noi, adica mamifere, din care "apreciem preparatele"...
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz