2020-02-18 12:20

Mădălin Ionescu, scrisoare de adio pentru Marioara Zăvoranu. Vezi aici ce i-a scris!

 |  10:01
Mădălin Ionescu, scrisoare de adio pentru Marioara Zăvoranu. Vezi aici ce i-a scris!

Moartea Marioarei Zăvoranu l-a determinat pe Mădălin Ionescu să clarifice unele lucruri, mai ales că el a fost singurul ziarist, care a reușit să-i ia un interviu femeii, pe când, ea se afla internată în spital. După ce a asistat la confruntarea Marioarei cu fiica sa, Oana, el a povestit pe contul virtual în ce condiții s-a realizat această întâlnire. Prezentatorul emisiunii „Wowbiz” de la Kanal D i-a dedicat o scrisoare de adio Marioarei Zăvoranu, în care a făcut o serie de dezvăluiri.

“Adio, doamnă Marioara !

Noaptea trecută am avut premoniția clară a morții doamnei Marioara Zăvoranu ! Deplâng sfârșitul învăluit în negura unei relații tragice cu fiica ei... În acest context nefericit vreau să fac câteva precizări !

Am avut o relație foarte bună, întotdeauna, cu Marioara Zăvoranu, indiferent de traseul complicat al certurilor și al împăcărilor cu Oana. Acesta a fost și motivul pentru care, după trei luni de stat în spital, am fost singurul ziarist pe care l-a acceptat în rezerva ei de la Spitalul Clinic Fundeni. Mi-a acordat un interviu în care a vorbit despre starea ei de sănătate și despre relația cu Oana. Am reușit să o împac cu Corneliu Vadim Tudor și am încercat să fac același demers și în ceea ce o privește pe Oana Zăvoranu. Eșecul împăcării nu a fost al meu sau al echipei Wowbiz, ci al celor două! Resentimentele, orgoliile, bătăliile anterioare și-au spus cuvântul.

Nu știu dacă această întâlnire a determinat-o pe Marioara Zăvoranu să nu mai lupte pentru viața ei… să renunțe, să abandoneze această lume ! Vorbim de o femeie care nu mai avea rinichi, care suferea de diabet zaharat, extrem de slăbitã, care avea sechele de la un infarct miocardic și de la un accident vascular cerebral. Șansele de supraviețuire erau minime ! Era conștientă de asta !

Pe de altă parte, am întâlnit pe patul de spital o Marioara Zăvoranu, femeie de afaceri până în ultima clipă! Le spun tuturor sceleraților, indiferent de sex, care au senzația că am dat buzna în Spital peste doamna Zavoranu și că, astfel, i-am grăbit sfârșitul : Marioara Zăvoranu a solicitat bani și a primit bani pentru reîmpăcarea cu Vadim Tudor, dar și pentru întâlnirea cu fata ei! Înțelegeți ce spun ? Eu și colegii de la Wowbiz avem conștiința împăcată! Numai psihopații, demenții, retardații fãră leac, pot afirma că am sau avem vreun amestec în grăbirea sfârșitului acestei femei !

În ceea ce mă privește …am mângâiat-o și am făcut demersuri pentru găsirea unor donatori de rinichi. Câți din ipocriții din presă, care azi au ieșit să deplângă moartea Marioarei Zăvoranu, dând vina pe noi că am încercat să le “întărâtăm” pe ea și pe Oana, au mișcat un deget în sensul ăsta ? Nu au făcut decât să-și muște buzele de ciudă că cele două femei aprige, mama și fiica, au ales Wowbiz pentru a-și spune ultimele cuvinte ! Nu există realizator de emisiune zilnică sau de tabloid tv care să nu și le fi dorit în aceste săptămâni ! În privința ipocriziei “virtuoșilor” din media m-am lãmurit demult !

Sufletul Marioarei Zăvoranu a părăsit trupul în același Spital în care în urmă cu 12 ani își găsea sfârșitul fostul ei soț, Nelu Bănicioiu, tatăl Oanei ! Legătură karmică? Dumnezeu să o odihnească!”, a scris Mădălin Ionescu pe contul său de facebook.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-04-18Parerea ta...

MOFTURI
18 Apr 2015

Mai,Ionescule, te-ai bagat si tu in kt ca musca si acuma ii spui kko.Cat despre monstruozitatea celor relatate , ce sa mai vorbim.In fata orataniei cu silicoane si botox TREBUIE DOAR SA-TI FACI CRUCE!!!S-o pedepseasca cel ce-i este sus.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine