2019-10-20 03:49

Mădălin VOICU nu pierde timpul. Cu cine se IUBEȘTE imediat după divorț

 |  12:32
Mădălin VOICU nu pierde timpul. Cu cine se IUBEȘTE imediat după divorț

Madalin Voicu a divortat in urma cu cateva luni, insa nu pierde timpul si anunta la TV ca iubeste din nou. Despre actuala iubita, Adriana, spune ca este exact "medicamentul" pe care i l-a prescris medicul.

„Adriana este iubita și omul care m-a ajutat să trec peste anumite lucruri, deoarece la mine răul nu înseamnă nimic, atât timp cât nu mă afectează fizic sau psihic. Partea cu înțelegerea este mult mai consistentă decât iubirea în sine. Am reușit prin ea (n.r. – Adriana) să trec peste greutăți. O alint în multe feluri și pot doar să spun că este înaltă și frumoasă. Este exact ceea ce mi-a recomandat doctorul. Îmi place să cred că nu am trăit de pomană. Pe nepoțelul meu o să-l cheme Mădălin Ion, dar eu o să-i spun Iolin”, a spus Mădălin Voicu la Antena Stars.

Mădălin Voicu s-a despărțit de Carmen Olteanu, cea cu care s-a căsătorit în urmă cu doi ani, iar acum își reface viața alături de altcineva. „M-am despărțit de Carmen. Copiii îi văd o dată, de două ori pe săptămână în funcție de program. Trăiesc cu o femeie care mă iubește și care mă înțelege. În timp, rănile pe care le-am suferit tot în timp se vor vindeca și atunci viața merge înainte… Nu e vorba despre acuze, ci despre lucruri pe care ți le asumi”, a spus Mădălin Voicu în luna octombrie a anului trecut, potrivit Libertatea.

Divorţul dintre Mădălin Voicu (65 de ani) şi Carmen Olteanu (37 de ani), consemnat în vara lui 2017, părea liniştit şi amiabil. Cei doi soţi s-au separat la notar, după o relaţie de 17 ani, dintre care doi de mariaj, şi stabiliseră şi detaliile legate de cei doi minori ai lor, Ştefan (8 ani) şi Ion (6 ani).

Potrivit Click, Borcea nu e singurul cu 7 copii, făcuţi cu mai multe femei. Mădălin Voicu e în aceeaşi situaţie şi nu s-a ferit să recunoască. El are doi băieţi cu Carmen Olteanu, pe Ştefan (8 ani) şi pe Ion (6 ani), doi copii cu fosta soţie, Adriana, pe Ioana (29 de ani) şi pe Tudor (26 de ani), pe Mădălin Voicu Junior (45 de ani), dintr-o relaţie anterioară, şi încă doi băieţi nerecunoscuţi, stabiliţi în străinătate, proveniţi tot din iubiri pasagere. “Mai am doi copii, Bogdan şi Alex. Unul trăieşte în Franţa, celălalt în Italia”, declara politicianul în 2008, la matinalul de la OTV.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-01-04Parerea ta...

ANONIM
09 Ian 2018

ȚIGANUL TOT TIGAN ESTE ....SE DA COCOS ...P NULITATE
@MA DA LINGI VOICU
11 Ian 2018

TIGANUL SCIRBOS A DIVORTZAT DE DREAPTA , ACUM FACE LABA CU STINGA ...
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray