2020-08-07 21:26

Mădălina Drăghici a dat “din lac în puţ”

 |  13:29
Mădălina Drăghici a dat “din lac în puţ”

După o gripă rebelă, tratată cu prea multe pilule de către medicul ei,  lucrurile s-au complicat pentru Mădălina, care  s-a trezit că se confruntă cu dureri stomacale puternice din pricina medicamentelor prescrise.

"Primavăra mi-a adus o gripă oribilă. După ce tot weekendul am stat în pat, incapabilă de a face altceva, duminică seara am decis să merg la medic. După ce m-a consultat şi mi-a pus un diagnostic greu de pronunţat în limba română, dar care în traducere liberă înseamnă gripă, mi-a prescris 8 tipuri de medicamente. Cu ochii mari am început următoarea conversaţie:- Domnule doctor, chiar credeţi că trebuie să iau atât de multe? Adică ştiţi, acum câţiva ani am avut ulcer şi ştiu că stomacul rămâne sensibil.- Nu are nimic! Acestea nu fac rău!

Acestea fiind spuse am dat fuga la farmacie, m-am aprovizionat şi am îngurgitat pumnul de pastile prescris! A doua zi...Surpriză!!! M-am trezit cu o durere infernală de stomac, care nu mi-am trecut nici acum duăa mai bine de 24 de ore. Cu alte cuvinte am dat din lac în puţ, pentru că nu mi-a trecut răceala, pe lângă care acum am şi o gastrită oribilă", a povestit Mădălina Drăghici pe blogul ei. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 639557-08-06Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz