2020-02-25 08:50

Mădălina i-a lăsat scrisoare de adio lui Petru Mircea: “Pui mic poate mă va ierta mai târziu, când va fi mare”

 |  19:06
Mădălina i-a lăsat scrisoare de adio lui Petru Mircea: “Pui mic poate mă va ierta mai târziu, când va fi mare”

Dezvăluire uimitoare în povesteamorţii Mădălinei Manole: înainte de a-şi pune capăt zilelor, artista i-a scrissoţului ei, Petru Mircea, o scrisoare de rămas-bun, pe care bărbatul a scos-oabia acum la iveală, în emisiunea “Happy Hour”. Printre rândurile scrise de“fata cu părul de foc” înainte să se stingă se află şi un sfat adresatbărbatului ei, în ce îl priveşte pe copilul lor, Petru jr: “Pui mic să rămână o perioadă la Botoşani,cu mama şi tata (socrii cântăreţei, n.r.). Poate mă va ierta mai târziu, cândva fi mare”. Dorinţa Mădălinei vine să contrazică spusele părinţilor ei,care nu demult au declarat că fata lor era extrem de deprimată din cauză căPetru jr fusese dus la Botoşani, la bunici. Apoi, cântăreaţa le adreseazăpărinţilor ei un sfat extrem de actual în momentul de faţă: “Şi ai mei scumpi (părinţi şi frate n.r.) sămă ierte, atât pot să gândesc. Am ajuns aici numai din vina mea. Să-l iubeascămult pe Puiu (Petru Mircea, n.r.), rămâne sufletul meu, pentru tot ce a făcutpentru mine, pentru sufletul lui”. Scrisoarea este mai lungă, a fostautentificată printr-o expertiză grafologică şi se află în dosarulanchetatorilor. Rândurile de mai sus au fost scrise pe o coală A4 şi au fostdescoperite la câteva zile după moartea artistei.

“Niciodată nuam lovit-o pe Mădălina”

Intrigat de speculaţiile celorcare îl descriu drept un bărbat violent, Petru Mircea a mai declarat că nu alovit-o pe soţia lui nici măcar o dată. “Este o minciună odioasă. Niciodată nuam lovit-o pe Mădălina, nici cu o palmă. Discuţii au mai fost, cum sunt înfiecare familie, dar ajungeam, foarte firesc, la un punct comun, aşa cum seîntâmplă în orice familie fericită, cum eram noi”. Bărbatul a mai povestit că,înainte de a face pasul final spre moarte, Mădălina a mai avut trei tentativede sinucidere. La primele două încercări, artista a apelat la substanţe toxice,iar la cea de-a treia, a înghiţit pastile. Atunci, a ajuns şi la spital, unde arămas peste noapte. “Ţin minte că acolo, în rezervă, a spus la un moment dat uite, nu m-a recunoscut nimeni”, apovestit Petru. Bizar este faptul că Mădălina a încercat să-şi pună capătvieţii de fiecare dată într-o zi de miercuri. “Toate tentativele ei desinucidere au avut loc în zile de miercuri. Inclusiv moartea ei s-a produs îndimineaţa zilei de miercuri, 14 iulie”.

Nu vrea ca fiul lui să-şi vadă bunicii acum

Referitor la acuzaţiilepărinţilor artistei, care au spus că Petru a vrut să o înmormânteze pe Mădălinaîntr-un “sicriu negru, ieftin şi cu o rochie ieftină”, soţul “fetei cu părul defoc” a spus: “A avut o rochie albă, foarte frumoasă, era una dintre preferateleei. Magda nu avea rochii ieftine! Eu am ales tot ce a ţinut de înmormântare, pentru că nu am avut cu cine sămă sfătuiesc, decât cu sora mea”. Petru Mircea a mai declarat că, în prezent,nu crede că ar fi benefic ca fiul lui şi al Mădălinei să se întâlnească cupărinţii artistei. „În condiţiile în care mi se aduc tot felul de acuzaţii mieşi soţiei mele, sunt convins că nu i-ar face bine copilului să se afle în preajmabunicilor din partea mamei. În condiţiile astea, ar fi inuman să-i fac aşa cevacopilului meu”.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638942-05-12

Mai multe imagini:
Mădălina i-a lăsat scrisoare de adio lui Petru Mircea: “Pui mic poate mă va ierta mai târziu, când va fi mare”
zoom
Parerea ta...

DUMITRU VERONICA
07 Sep 2010

E copilul Madalinei, nepot parintilor ei. De ce tu Puiu le interzici intalnirea cu nepotul lor? Parintii Madalinei, sa se adreseze instantei, pentru ca prin hotarare, sa obtina dreptul de a-l vizita, de a se ocupa de el, inclusiv a-l lua la ei acasa. De ce tu Puiu vrei, dinadins, sa-l indepartezi total de parintii Madalinei? Incredibil cum apari acum, cu o scrisoare, sustinand ca-i scrisa de Madalina! Posibil, fortata. Prea multe balbe-n ea! Nici mesajul in telefon, nu-i scris de Madalina!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine