2020-02-23 03:22

Mădălina, în scrisoarea de adio: “Sunt o neputincioasă, o nevrednică, o complexată. TREBUIE SĂ MĂ OPRESC AICI CU VIAŢA MEA. AŞA GÂNDESC EU, AŞA TREBUIE!!!”

 |  19:13
Mădălina, în scrisoarea de adio: “Sunt o neputincioasă, o nevrednică, o complexată. TREBUIE SĂ MĂ OPRESC AICI CU VIAŢA MEA. AŞA GÂNDESC EU, AŞA TREBUIE!!!”

Rândurile scrise de MădălinaManole în biletul de rămas-bun găsit recent de soţul ei, scot la iveală detaliiînsemnate despre motivul pentru care artista a decis să-şi pună capăt vieţii.Iată primele paragrafe citite în cadrul emisiunii “Happy Hour”, în care PetruMircea a fost invitat azi pentru a doua oară.

„Mi-a dăruit Dumnezeu

-cel mai frumos şi curat suflet din lume, PUIU AL MEU.

-cel mai mare şi minunat DAR, COPILAŞUL NOSTRU.

-cei mai buni şi sacrificaţi PĂRINŢI din lume.

-frate drag, nepoţi dragi, rude, prieteni, atâţia oamenicu suflet curat în jurul meu!

NU LE MERIT, nu ştiu ce să fac cu ele, cum să le fiu deFOLOS!!!”

Astfel arată o parte ascrisorii a cărei autenticitate Petru Mircea insistă că este indubitabilă. „Scrisoareaam gasit-o la noi în dormitor, in sertăraşul de la noptieră. Era împăturită şis-a pătat de la scris. Acolo îşi ţinea ea cărţile de rugăciuni, erau câteva rugăciuniscrise şi pe coală A 4, împăturite, un talisman...Am dus scrisoarea laProcuratură pentru că existau prea multe acuzaţii la adresa mea. Nu am vrut să ofac publică pentru ca i-aş fi pus pe părinţii Magdei într-o altă lumină. Darscrisoarea este cât se poate de adevărată, este scrisul Magdei”, a declarat PetruMircea.

Iată şi un alt paragraf alscrisorii:

“Sunt o neputincioasă, o nevrednică, o complexată, amun milion de defecte şi asta mă face să cred că trebuie să mă opresc aici cuviaţa mea. Nimeni altcineva nu este vinovat de starea mea, DOAR EU! VOI TOŢI MĂIUBIŢI şi mi-aţi arătat lucrul ăsta tot timpul. Şi totuşi, eu gândesc cătrebuie să mă opresc aici cu viaţa. AŞA GÂNDESC EU, AŞA TREBUIE!!!

Pui mic să rămână o perioadă la Botoşani, cu mama şitata! Poate mă va ierta, într-o zi! CÂND VA FI MARE”

Spre final, Mădălina a scris:

“Cum să închei rândurile astea??? Cum??? Sunt deneiertat, mă gândesc la VOI TOŢI, DAR ŞI LA CE SĂ FAC SĂ NU MAI FIU!”

Iată şi câteva declaraţii făcutede Petru Mircea astăzi, în cadrul aceleiaşi emisiuni, Happy Hour:

“Primele lucruri pe care le-amauzit după înmormântare din partea părinţilor ei au fost că vor să obţină casade la Otopeni şi custodia copilului. Dupa moartea ei, socrul meu îmi spunea cetrebuie să fac. Că trebuie să vând casa şi să-mi iau o locuinţă undeva, poatesă plec în Bucureşti….Astea au fost printre primele discuţii pe care le-am avutcu tata socru”

Despre relaţia artistei cu părinţii

“Părinţii sunt oameni care nu auştiut multe lucruri din viaţa Magdei. Pentru că Magda a ales aşa. Ea nu avea orelaţie normală cu mama ei, aşa cum au alte fiice. Toate momentele importantedin viaţa Magdei au fost povestite mamei mult mai târziu, în momente bine aleseşi în cuvinte bine alese”

A agresat-o vreodată pe Mădălina?

“Magda nu a fost lovită niciodatăde când a plecat de acasă, nici în perioada când era cu Şerban Georgescu. Magdanu a fost o femeie căreia să-i interzică bărbatul ceva. Relaţia noastră a fostcel mai furmos lucru care mi s-a întâmplat în viaţă”

I-a interzis să cânte piesele lui Şerban Georgescu?

“Magda a cântat la nuntă pieselelui Şerban Georgescu. Cum să mă deranjeze? Ea cu melodiile acelea s-a lansat!”

Cum au ales numele copilului

“Înainte să aflăm că urma să avemun băieţel, alesesem deja câteva nume de fetiţă. Printre ele erau Natalia şiMaria Magdalena”

Referitor la rândurile din scrisoare, care atestăcomplexele Mădălinei:

“Îi spuneam că e o femeiefrumoasă, sigur că da, pentru că într-adevăr, era; orice bărbat care iubeşte ofemeie cum am iubit-o eu pe Magda spune vorbe mult mai frumoase, mult mai adânci”


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638942-05-23Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine