2020-02-23 05:09

Magda Catone divorţează de Şerban Ionescu: „Ea a depus actele”

 |  12:51
Magda Catone divorţează de Şerban Ionescu: „Ea a depus actele”

Inca de la inceputul acestui an, divortulactorilor Magda Catone si Serban Ionescu a tinut primele pagini ale ziarelor.Desi nici unul dintre acestia nu a declarat nimic referitor la acest divort,Serban Ionescu a recunoscut, pentru “Happy Hour”, ca actele de divort au fostdepuse si ca, dupa 27 de ani de casnicie, au decis sa puna capat mariajului.

Desi intr-un interviu acordatreporterilor “Happy Hour” actorul a povestit ca nimeni nu divorteaza de nimeni,ca nu exista acte de divort si ca a aflat despre asta din ziare, contactattelefonic ulterior acesta si-a schimbat declaratia. Cei doi au convenit sadivorteze, iar cea care a depus actele a fost Magda Catone. “Am zis ca nudivortam, dar pana la urma am spus, hai s-o facem, ca e mai bine! E adevarat cadivortam. Ne-am inteles sa divortam, iar ea a depus actele. Eu stiu cum o safie, ce ganduri are doamna? Vrea unele libertati pe care crede ca nu le-a avut,si atunci ii dai toata libertatea... Niciodata nu i-am interzis nimic, niciodatanu i-am reprosat nimic.” Cat despre viitor, actorul nu este sigur decat defaptul ca vor face tot posibilul sa isi creasca fiul impreuna. ”Nu am ce sa iireprosez sotiei mele. E o chestie pe care o facem de comun acord, ramanem prieteni,ne putem creste copilul in continuare... e un fel de separare”, a mai spusacesta pentru emisiunea de la Pro Tv.

Serban Ionescu a mai adaugat ca nueste prima oara cand apar zvonuri despre divort si ca un impediment in relatialor a fost si soacra sa, mama Magdei, cu care cei doi au locuit. “Pe noi ne-aincurcat mult si soacra-mea. I-am inghitit multe pentru ca era batrana”, a maispus actorul.

Dupa aproape trei decenii de covietuire,mariajul Catone-Ionescu a scos la iveala, potrivit presei, lucruri nebanuite.S-a vorbit despre faptul ca Magda Catone s-ar fi saturat de scandaluri siinfidelitati. Serban Ionescu a tinut doar sa precizeze ca ”beau ca orice roman,ma bucur ca orice roman, ma distrez ca orice roman.”


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638942-03-26Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine