2019-07-22 23:32

Maia MORGENSTERN: «Mi-ar fi plăcut să fiu BALERINĂ». Cum descrie actrița IUBIREA

 |  23:50
Maia MORGENSTERN: «Mi-ar fi plăcut să fiu BALERINĂ». Cum descrie actrița IUBIREA

Marea doamnă a cinematografiei românești, Maia Morgenstern, deschide seria interviurilor oferite de “CulTOUR”, emisiunea de la Happy Channel, telespectatorilor săi.

“Îmi place cum arată viața mea, acum, în clipa asta! Îmi place grozav!”, declară Maia Morgenstern, care a vorbit și despre dorința pe care o avea în copilărie. “Voiam foarte tare să fiu casnică, voiam să stau acasă. Sufeream că mama mea merge la serviciu. Mama a fost informatician, a fost printre primii informaticieni din România.(…) Mi-ar fi plăcut să fiu balerină.  Vezi, poate, nu am răspuns corect la prima întrebare: «Ce mi-ar fi plăcut cel mai tare să fi devenit când voi fi adult». Și balerină aș fi vrut să fiu, dar părinții nu au fost de acord, spuneau că nu am rezistență” , a mărturisit îndrăgita actriță, în cadrul interviului de la “CulTOUR”.

În timpul întâlnirii cu Rapha, reporterul Happy Channel, Maia a vorbit și despre iubire: “Ce e iubirea? I-ai împrumutat privirea. Probabil că asta este o formă, o explicație a iubirii. Acea comunicare, la nivel verbal, nonverbal… Este un soi de compatibilitate totală, de comunicare perfectă, ce poate ține mai mult sau mai puțin”.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-09-10Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


loading...


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray