2020-04-03 21:20

Mama lui Michael, producătoarea unor filme despre viaţa artistului

 |  17:29
Mama lui Michael, producătoarea unor filme despre viaţa artistului

KatherineJackson este pe punctul de a semna un contract care îi va permite să producă şisă distribuie câteva lungmetraje inspirate din viaţa celebrului ei fiu,cântăreţul Michael Jackson, dacă va obţine acordul administratorilor averiiacestuia, informează tmz.com. Howard Mann, coautor al volumului "Never CanSay Goodbye", lansat recent de Katherine Jackson, va coproduce cu aceastaun lungmetraj care va conţine imagini cu Michael Jackson filmate din copilărieşi până în ultimele zile de viaţă ale artistului.

Potrivitsite-ului tmz.com, Katherine Jackson se află în posesia câtorva înregistrărivideo, ce totalizează câteva sute de ore şi care surprind momente semnificativedin viaţa cântăreţului, inclusiv momentul mutării familiei Jackson din oraşulGary (statul Indiana, n.r.) la Los Angeles, după ce grupul Jackson 5 a semnatun contract important cu celebra casă de discuri Motown.

Suma contractului, de opt cifre

Potrivitpresei americane, Howard Mann ar fi achiziţionat la rândul lui drepturile deautor asupra a 26 de ore de imagini video cu Michael Jackson de la fostulpartener de afaceri al starului, Marc Schaffel. Site-ul TMZ afirmă că acestcontract a fost încheiat pentru o sumă în dolari de opt cifre.

Însăfondul care administrează averea starului deţine drepturile exclusive decomercializare a numelui şi a imaginii lui Michael Jackson. Cu toate acestea,Howard Mann şi acest fond nu se află pe poziţii adverse, deoarece beneficiariifondului - Katherine Jackson şi cei trei copii ai cântăreţului - vor fi,totodată, principalii beneficiari ai acestui proiect cinematografic. HowardMann a declarat pentru TMZ că intenţionează, împreună cu Katherine Jackson, sălanseze mai multe astfel de lungmetraje.

Mediafax


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638935-11-23Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine