2019-11-18 06:43

Marea Britanie: bebeluş regal provoacă o explozie de MEGHANOMANIE

 |  12:27
Marea Britanie: bebeluş regal provoacă o explozie de MEGHANOMANIE

Un adevărat val de "meghanomanie" a cuprins Regatul Unit al Marii Britanii în apropierea naşterii primului copil al prinţului Harry cu fosta actriţă Meghan Markle, potrivit AFP.

Această explozie de entuziasm este rezultatul incredibilei popularităţi a ducesei de Sussex, la un an de la căsătoria cu prinţul Harry. 

Meghan Markle l-a influenţat pe prinţul Harry într-o manieră pozitivă. Prinţ modern, fost ofiţer al armatei, acesta a început să practice yoga şi homeopatia, preocupări dragi soţiei sale. În faţa ostilităţii ducesei de Sussex pentru vânătoare, ducele îi frecventează mult mai rar pe aristocraţii din Gloucestershire cu care a petrecut în tinereţe în favoarea cercului, artistic şi cosmopolit, al lui Meghan. 

Aceasta a redefinit rolul de prinţesă regală prin îndeplinirea misiunii de caritate aşa cum o înţelege ea. Astfel, ea l-a convins pe Harry să realizeze un documentar despre sănătatea mintală împreună cu Oprah Winfrey, care a fost prezentă la nunta celor doi, potrivit News.ro.

Ducesa de Sussex a făcut schimbări şi în materie de vestimentaţie, având încredere în creaţiile prietenei sale Clare Waight Keller, designer al casei Givenchy. "Este o femeie puternică care ştie ce vrea în materie de modă", a declarat revistei Tatler cea care o consideră pe clienta sa noua Audrey Hepburn.

Potrivit caselor de pariuri britanice, soţia prinţului Harry va naşte la începutul lunii mai o fetiţă, al cărei prenume va fi Diana.

În ceea ce priveşte prenumele copilului, "marele favorit" este cel al mamei prinţului Harry, Diana, cu 60% din totalul pariurilor, a spus Rupert Adams, purtător de cuvânt al casei William Hill. 

Pariuri se fac şi în ceea ce-i priveşte pe viitorii naşi ai bebeluşului, printre favoriţi fiind soţii Clooney, soţii Beckham, Serena Williams, Elton John şi Oprah Winfrey.

Bebeluşul ar putea să se nască "săptămâna viitoare" (29 aprilie - 5 mai), potrivit caselor de pariuri. Cota sa este în prezent de 1/5, contra "unei cote de 7/2 pentru o naştere în cursul weekendului", a precizat pentru AFP Alex Apati, purtător de cuvânt al casei Ladbrokes.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-04-30Parerea ta...

~'C'~
30 Apr 2019

..~~Te pufneste risul cind auzi asa ceva~~. Auzi tu la ei, o ard cu o "meghanomanie", si ce obsesi mai au si astia, ce preferinte ciudate si ce fel de idoli isi mai aleg...Baaa' dar is niste oameni obisnuiti ca si noi si deci chiar Nu inteleg de ce atita ii mai ridica in slavi poporul Britanic, atit ii mai idolatrizeaza de parca ar fi niste "zei" si nu niste oameni de rind..Nuu, ca cica ar avea singe albastru,...Niste prostiii de adormit si amagit copiii de sub 5 ani ~...Cum poti crede asemenea Enormitati mediatice pina la urma desi Ei zic ca e o traditie impamintenita de secole...O fi bai frate, dar cred ca prea se exagereaza cu ridicolul si abrsudul ce duce in spre grotesc nu odata !!!...Baaa dar chiar is timpiti si nu isi dau seama ca acesta publicitate in exces nu le aduce lor cetatenilor Britanici nici un folos sau profit, caci este exact invers le face ~Suula maare~ si conturile grase celor din familia asa zis regala si care-este deja bogata Putreda~..Atit !!.....doar niste~stiupizi-british~__...
CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
30 Apr 2019

dintre toti aristocratii astia cea care avea intr-adevar "sange albastru" a fost Diana de Wells.Crima pe care au facut-o mascata in acel "accident de masina" din Paris i-a descalificat complet.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray