2020-02-24 14:58

Marea Bătălie Rock, pentru 100.000 de dolari

 |  18:15

Cea mai mare competiţie dedicată muzicii live, Global Battle Of TheBands (GBOB), se pregăteşte să dea startul unui maraton artistic de excepţie,în perioada 5-7 noiembrie, la Arenele Romane din Capitală. În Parcul Carol suntaşteptaţi în jur de 12.000 de muzicieni din peste 30 de ţări, evenimentulaflându-se la cea de-a şaptea ediţie pe plan mondial şi la a patra la nivelnaţional.

Anul acesta Marele Premiu va fi în valoare de 100.000 de dolari, iarfinala trupelor câştigătoare se va derula în Malaiezia. Toate cheltuielile dedeplasare şi cazare pentru formaţiile finaliste vor fi suportate integral deGBOB. Trupele care doresc să participe la competiţie pot accesa site-ul înlimba română la adresa http://gbob.com/profile/GBOBRomania, unde au la dispoziţieregulamentul, ca şi formalităţile de înscriere.

Sfinx Experience, organizatorul şi gazda concursului naţional GBOB, punela dispoziţie, la Arenele Romane, 3.500 de locuri într-un cort încălzit şi, deasemenea, va asigura întreaga producţie tehnică a show-ului la care esteaşteptat un public numeros, să susţină formaţiile favorite.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638943-02-02Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine