2020-04-09 04:59

Margareta Pâslaru a lansat albumul „Cum să te las?” Încasările vor fi donate supraviețuitorilor din Colectiv

 |  15:26
Margareta Pâslaru a lansat albumul „Cum să te las?” Încasările vor fi donate supraviețuitorilor din Colectiv

Margareta Pâslaru a lansat, luni, albumul de autor „Cum să te las?”, în beneficiul supraviețuitorilor de la clubul Colectiv, informează Agerpres.

CD-ul, care a fost lansat în fața clubului unde pe 30 octombrie 2015 și-au pierdut viața 64 de tineri, conține 16 cântece, iar prima melodie, care dă titlul albumului, este premieră discografică. Alte titluri de pe album sunt „Libertatea nu se învață”, „Să fie oare adevărat?”, „Ce suflet trist”, dar și rugăciunea „Tatăl nostru”. Toate piesele au muzica semnată de Margareta Pâslaru pe versuri de Virgil Carianopol, Mihai Eminescu, George Bacovia, Ion Minulescu, Romulus Vulpescu, Ana Blandiana, Agatha Grigorescu Bacovia, Elena Farago, Mariana Dumitrescu și Margareta Pâslaru.

Artista afirmă că dorește să facă ceva pentru a-i ajuta pe cei care au supraviețuit tragediei de anul trecut și care au în continuare nevoie de medicamente și tratamente.

„Încercăm în felul acesta, prin muzică, să contribuim la procurarea unor medicamente, poate chiar și tratamente, depinde de vânzările pe care le vom face. Să nu pierdem șansa de a face un bine. Cuvintele sunt de prisos. Să lăsăm muzica să vorbească, să pledeze”, a declarat Margareta Pâslaru.

Fondatoarea casei de discuri Eurostar, producătorul albumului, a anunțat că toate câștigurile rezultate în urma vânzării acestuia vor fi direcționate către asociația supraviețuitorilor incendiului din Colectiv.  „Doamna Margareta Pâslaru a renunțat la toate drepturile de autor, iar noi am convenit să renunțăm la toate veniturile din vânzare. Ne vom recupera strict costurile de producție, iar tot ceea ce înseamnă venit din costurile de vânzare va fi livrat către asociația supraviețuitorilor din Colectiv”, a explicat Venera Stângă.

Înaintea lansării albumului, în fața clubului Colectiv a fost ținută și o slujbă de pomenire de părintele Aurel Mihai, vicar eparhial al Arhiepiscopiei Bucureștiului, alături de șase preoți.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-05-31Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine