2020-04-10 06:31

„Maria Ciobanu să nu mai vorbească urât de măicuţa mea!”

 |  18:54
„Maria Ciobanu să nu mai vorbească urât de măicuţa mea!”

Animozităţile persistă întreMaria Ciobanu şi Ioana, nora şi moştenitoarea Mariei Lătăreţu. Mai degrabă dinpartea celei dintâi par să existe anumite resentimente la adresa regretateiartiste de muzică populară Maria Lătăreţu, pe care nu ezită să o numească, cu oironie evidentă, „madam Lătăreţu”. Rănită de cuvintele Mariei Ciobanu, pe carele consideră o jignire a „măicuţei” sale, Ioana Lătăreţu ne-a declarat că nuînţelege aceste ieşiri şi accesele de răutate ale Mariei Ciobanu. De asemenea,femeia îi ia apărarea lui Mihai Trăistariu în scandalul legat de piesa „Lie,Ciocârlie” şi adaugă faptul că Maria Ciobanu nu a recunoscut niciodată că piesaa fost compusă de Maria Lătăreţu.

Totul a pornit de la oediţie de săptămâna trecută a emisiunii „Acces Direct”, când Maria Ciobanu aintervenit telefonic într-o discuţie legată de Mihai Trăistariu. Artista s-aarătat iritată de faptul că solistul a preluat varianta prelucrată de ea adoinei „Lie, Ciocârlie”. „Dacă spune că piesa e a Mariei Lătăreţu, de ce nu acântat-o ca madam Lătăreţu?”. Referirea cu termenul de „madam” a supărat-ofoarte tare pe nora regretatei artiste. „Doamna Maria Ciobanu continuă cu niştelucruri foarte urâte... Nu înţeleg cum a putut să o jignească aşa pe măicuţamea. Din privighetoarea, regina, crăiasa, prinţesa cântecului românesc, MariaLătăreţu a ajuns madam. Mi se îneacălacrimile în gât... Ea nu a fost niciodată madam, a fost un om modest care abucurat multă lume prin muzica ei. A lăsat în urma ei peste 1.500 de piese şiun cimitir de copii. Când a trebuit să-l dezgropăm pe soţul meu (fiul MarieiLătăreţu şi soţul Ioanei, n.r.), am scos şi oasele ei. O mână de oase, atât amai rămas din ea. Ce să ai cu nişte oase amărâte, care zac sub pământ de 38 deani, de când s-a prăpădit măicuţa?”, se întreabă nora artistei. Ioana Lătăreţumai spune că nu înţelege pornirile răutăcioase ale Mariei Ciobanu. „Ea (MariaLătăreţu, n.r.) nu i-a făcut niciodată nici un rău, dimpotrivă, i-a fost mentorşi a fost alături de ea mereu. I-a cântat la nunta cu Ion Dolănescu, asprijinit-o, iar acum ea o numeşte madam.Sună foarte urât, e clar că termenul a fost folosit în sens peiorativ. Esteîngrozitor să ai atâta lipsă de respect pentru un om mort. Nu ştiu ce seîntâmplă cu dânsa.”

Cât priveşte scandaluldintre Maria Ciobanu şi Mihai Trăistariu, pe tema piesei „Lie, Ciocârlie”,Ioana Lătăreţu este de partea solistului. „Această doină de jale a fost compusăde măicuţa mea şi a fost preluată apoi de aproximativ 10 artişti. Împotriva lorde ce nu s-a revoltat doamna Ciobanu? Nu înţeleg ce are cu Mihai Trăistariu,care este un tânăr înzestrat cu talent şi cântă melodia foarte frumos. Amînţeles că s-a supărat pentru că Mihai ar fi preluat aşa-zisa variantă a ei acântecului, dar ţin să-i atrag atenţia că nu există varianta ei şi varianta altora.Piesa este una singură, iar dânsa poate să o cânte sănătoasă, căci nu arenimeni nici o pretenţie morală sau financiară. Dar să nu mai vorbească urât demăicuţa mea, pentru că mă doare când aud astfel de cuvinte.”

Maria Ciobanu nu a putut fi contactata pana la inchiderea editiei.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638942-05-23

Mai multe imagini:
'Maria Ciobanu să nu mai vorbească urât de măicuţa mea!”
zoom
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine