2019-10-16 05:35

Maria Dinulescu: “Cărţile mele preferate sunt cele de rugăciuni”. O fi încercat să-l aducă şi pe “bambuistul” Poponeţ pe calea cea dreaptă?

 |  19:57
Maria Dinulescu: “Cărţile mele preferate sunt cele de rugăciuni”. O fi încercat să-l aducă şi pe “bambuistul” Poponeţ pe calea cea dreaptă?

Actriţa din “California Dreamin'” a surprins toată suflarea intelectualăa patriei în momentul în care s-a cuplat cu playboy-ul dâmboviţean CodinMaticiuc, alintat sugestiv “Poponeţ”. Mulţi dintre cei care o ştiau drept fatădusă la biserică au strâmbat din nas când au văzut-o în braţele fantelui, iarîn perioada în care devenise fată de Bamboo şi-a făcut şi prietene pe măsură.Nu numai că acelea nu ştiau că există şi alte cărţi în afara celor de poker,darmite cele de rugăciuni pe care Maria a declarat că le preferă. Totodată, încadrul aceluiaşi interviu, Maria spune că tabietul său este “să creadă”, iarfilmul preferat nu este “Sex & the City”, aşa cum s-ar gândi multe dintreamicele sale, ci este un scenariu cu conotaţii biblice. Actriţa dă dovadă deimaginaţie şi se vede în camera unui duhovnic, foarte preocupată să-l surprindăcu telefonul mobil pe Duhul Sfânt, în timp ce priveşte “un borcanmai mare de plastic pe care este lipită cu grijă o etichetă albă pe care suntscrise datele naşterii şi morţii unei persoane”.

Controversata Maria Dinulescu a acordat revistei „Tango“ un interviuplin de conotaţii biblice, oarecum surprinzător având în vedere afinităţile eipentru băieţii de Bamboo. Când nimeni nu ar fi trecut-o pe lista amoroasă a luiPoponeţ, actriţa a lăsat cu gura căscată pe toată lumea când s-a afişat la braţulplayboy-ului de Dorobanţi. Desigur că a frecventat şi mediul lui, a dansatlasciv prin cluburi şi a băut şampanie scumpă, dar şi Poponeţ i-a făcut ei peplac şi a mers la teatru. Aparent, provin din universuri paralele, însă pentrucâteva luni au demonstrat că sunt făcuţi din acelaşi aluat şi că se potrivescincredibil de bine. Percepută ca având o gândire total diferită de cea aPoponeţului, Maria Dinulescu a arătat că se poate, chiar dacă mulţi şi-auschimbat radical impresia despre ea în momentul în care s-a afişat cu fanteledorobanţier. Din fată cuminte şi la locul ei a fost pe punctul de a deveni opiţipoancă de Bamboo, mai ales după ce a cugetat într-un interviu că nimeni nu şi-arputea imagina ce poate face ea în pat şi că diferenţa dintre aparenţă şi esenţăeste foarte mare în ceea ce o priveşte. Cei care şi-au schimbat părerea despreMaria imediat ce ea s-a cuplat cu Poponeţ pot să stea liniştiţi pentru că actriţane asigura, într-un interviu acordat revistei „Tango“, că prefera oricând ocarte de rugăciuni şi că tabietul ei preferat este “să creadă”.

Şi-ar dori să fie preot într-oviaţă viitoare

Mai mult, într-o viaţă viitoare, Maria spune că şi-ar dori foarte mult săfie preot, iar la întrebarea despre filmul preferat, actriţa a conceput unîntreg scenariu cu conotaţii biblice câte te lasă cu maxilarul căzut: “Atuncicând intru în camera duhovnicului şi încerc să descopăr spaţiul. Privirea mi sefixează pe un borcan mai mare de plastic pe care este lipită cu grijă o etichetăalbă pe care sunt scrise datele naşterii şi morţii unei persoane. Acest gen desurprize nu te lasă să pleci acasă fără o poveste şi abia aştepţi să te întorciacolo, ca să mai descoperi şi alte detalii care să îţi împlinească filmul. Armai fi mişcările capului pe care simt că le fac când intuiţia îmi spune că artrebui să scot acum telefonul ca să fac o fotografie, altfel Sfântul Duh o sădispară şi eu nu am să reuşesc niciodată să împlinesc un act artistic”. Punem pariu că Poponeţ nu ar merge niciodată la un astfel de film?


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638945-11-28Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray