2020-07-02 13:28

Maria Marinescu: Băiatul meu nu va învăţa alături de copiii de bani gata! Creatoarea de modă îşi dă copilul la şcoală în străinătate

 |  18:24

Peste numai două luni, Maria Marinescu îşi va strânge la piept primulcopil şi deja are planuri mari în ceea ce priveşte viitorul academic al băieţeluluisău. Creatoarea de modă vrea ca fiul sau să-i calce pe urme în ceea ce priveşteşcoala şi mărturiseşte că nu îl va lăsa să studieze în România, alături de „mitocani şi copii de bani gata”. Născută într-ofamilie bogată, Maria a învăţat, la rândul său, într-un liceu din BeverlyHills, iar mai târziu a urmat cursurile unei şcoli prestigioase din Paris.Mândră de reuşitele sale profesionale, viitoarea mămică vrea să-şi iniţieze şipruncul în lumea fiţelor de peste Ocean, considerând că aerul de Dâmboviţa nu-iva prii cum se cuvine.

Dacă până nu demult s-a aflat într-o concurenţă strânsă cu Andreea Raicuîn materie de bărbaţi, Maria Marinescu s-a făcut fată de casă. S-a iubit cuTudor Vasile, Cristi Chivu, Ion Ion Tiriac, însă un tânăr om de afaceri franceza reuşit să o domolească pe Maria. Creatoarea de modă pare a-şi fi găsit jumătateaîn persoana lui Frank Colin, căruia îi va dărui un copil peste două luni. Ceidoi au reuşit să treacă peste problemele de fertilitate ale francezului,relatate în exclusivitate în “Puterea” în primăvara acestui an, şi acum se pregătescsă devină părinţi. Cu patru medici care îi monitorizează sarcina, unul dinBucureşti, altul din Paris, New York şi Viena, Maria se simte foarte bine şiabia aşteaptă să-şi strângă băiatul la piept. Creatoarea de modă a făcut dejaplanuri în ceea ce priveşte viitorul academic al băieţelului său şi ştie de peacum ce va face acesta când va fi mare. Şcolită peste Ocean, Maria vrea să-iofere şi ea fiului său aceeaşi şansă de a studia în străinătate şi a declaratîntr-un interviu acordat revistei “The One” că nu îl va da la şcoală înRomânia. Motivul? “Fiecare îşi doreşte ce este mai bun pentru copilul său, iareu cred că a studia într-o şcoală de aici, indiferent cât de scumpă şiexclusivistă ar fi, tot dai peste copii de mitocani, peste copiide bani gata”, este convinsă Maria. Mândră de realizările sale profesionaledobândite după mulţi ani de şcoală în Beverly Hills şi Paris, vrea să-şi ajutebăiatul să-i calce pe urme şi tot ce se poate ca şi acesta să ajungă un creatorde modă de succes ca şi mama lui.

Îi este teamă să nască în România

Fiică a unui renumit chirurg, Ion Marinescu, Maria spune că nu va lua încalcul nici un spital din România atunci când îi va veni sorocul. Nu pregătireamedicilor români constituie o problemă, ci starea jalnică în care se aflămajoritatea spitalelor din ţară. “Tatăl meu a fost unul dintre cei mai bunimedici chirurgi din Spitalul Floreasca. Eu am copilărit, practic, în spital şicunosc foarte bine sistemul. Am mare încredere în câţiva medici români, la careapelez oricând. Nu am încredere în igiena spitalelor şi în tot ce înseamnăpostoperator”, a declarat Maria pentru “The One” pe coperta căreia se află,cu burtica la vedere. Creatoarea de modă mai spune că şi-a dorit dintotdeaunacopii, numai că nu găsise bărbatul potrivit care să o facă mămica. Totodată,Maria a tânjit întotdeauna după o familie unită şi este fericită că poate să-şicrească bebeluşul într-un astfel de mediu: “Am crescut într-o familie dezbinatăşi mi-am dorit tot timpul o familie adevărată, normală. Frank şi viitorulnostru bebeluş reprezintă pentru mine totul!”.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638942-12-29Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz