2019-08-23 07:43

Mariah Carey aruncă vina pe organizatori pentru gafa de la Revelion. Vezi ce le reproșează vedeta

 |  10:15
Mariah Carey aruncă vina pe organizatori pentru gafa de la Revelion. Vezi ce le reproșează vedeta

După recitalul eșuat al artistei americane Mariah Carey din timpul celebrei petreceri de Revelion din Times Square, New York, membrii echipei sale au dat, luni, vina pe organizatorii spectacolului. Aceștia, la rândul lor, s-au apărat susținând că au o îndelungată reputație și că rezultatele preliminarii ale anchetei arată că firma de producție nu ar fi răspunzătoare pentru cele întâmplate.

Carey, în vârstă de 46 de ani, și-a exprimat, duminică, pe Twitter, dezamăgirea față de prestația sa artistică din timpului recitalului de Revelion din Times Square, care a avut serios de suferit din cauza unor probleme tehnice și a fost intens criticat pe rețelele de socializare în prima zi a anului. "*** se întâmplă", a scris Mariah Carey în mesajul publicat duminică pe contul de Twitter, alături de un emoticon prin care și-a exprimat dezamăgirea. "Un An Nou fericit, cu sănătate, tuturor!", a adăugat vedeta care nu a uitat să menționeze, în glumă, că ciocnește un pahar pentru a fi "și mai mult" în centrul atenției în 2017. 

Însă, managerul vedetei, Stella Bulochnikov, a împins lucrurile mai departe declarând pentru Us Magazine că Mariah Carey a anunțat de trei ori compania de producție că are o problemă tehnică.

"Producția a fost dezastruoasă", a spus Bulochnikov adăugând că "Mariah le-a făcut o favoare" și că aceasta "a fost cea mai mare vedetă de acolo", iar compania nu a reușit să se achite de obligații în mod corespunzător. 

Concertul din New York al vedetei a fost programat chiar înainte de trecerea în noul an, însă cei aproape două milioane de petrecăreți prezenți în Times Square - și multe alte milioane care au urmărit transmisiunea la televizor și pe internet - au asistat la un recital Mariah Carey cu totul neașteptat, în care vocea ei celebră a lipsit aproape în totalitate.

Firma producătoare a spectacolului de Revelion din Times Square, Dick Clark Productions, și-a apărat reputația într-un comunicat de presă amintind că realizează evenimente televizate în direct de 50 de ani și că defecțiuni tehnice se petrec "foarte rar" în timpul recitalurilor televizate amintind că nu are nici o implicare în "provocările" asociate cu prestația lui Carey. 

O sursă anonimă din cadrul companiei de producție, citată de Billboard, a declarat că artista nu a făcut repetiții înaintea recitalului în ciuda faptului că a avut destul timp pentru acest lucru și că "totul funcționa" din punct de vedere tehnic, mai arată DPA.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-01-03Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray