2019-10-22 22:01

Marian Drăgulescu, eliminat de la „Dansez pentru tine”. Bianca Drăgușanu și Pavel Stratan au intrat la duel

 |  12:56
Marian Drăgulescu, eliminat de la „Dansez pentru tine”. Bianca Drăgușanu și Pavel Stratan au intrat la duel

Ediţia a doua a emisiunii Dansez pentru tine, din sezonul al XIII-a, a însemnat mai multe accidentări grave şi eliminarea primei echipe din concurs, formată din fostul gimnast Marian Drăgulescu şi Adriana Lupu.

Echipa formată din Pavel Stratan şi Andreea Preda a fost cea care s-a salvat la primul duel al competiţiei, primind 65 la sută din voturile exprimate de public. A doua ediţie a emisiunii Dansez pentru tine a însemnat însă şi două accidentări grave, cea a Monicăi Davidescu şi cea a lui Pavel Stratan. Monica Davidescus-a accidentat în timp ce se antrena cu partenerul ei pentru dansul în ploaie. Cei doi au alunecat şi Monica a căzut pe piciorul drept, suferind o accidentare gravă. Transportată de urgenţă la spital, actriţa a aflat că a suferit o ruptură de ligament, posibil şi de menisc şi va avea nevoie de operaţie şi de aproximtiv patru luni de recuperare.

Monica Davidescu a fost înlocuită de Oana Dedeu, o fostă concurentă la "Dansez pentru tine" şi actuală membră a baletului emisiunii. Şi Pavel Stratan s-a accidentat înainte de debutul emisiunii şi nu a mai putut concura în prima probă, rock'n'roll, dar a reuşit să intre în a doua probă - dansul în ploaie.Dansurile acestei seri au fost rock'n'roll şi dans contemporan în ploaie. La proba de rock'n'roll, concurenţii au dansat unul după altul, notele fiind anunţate la finalul emisiunii, aşa cum s-a întâmplat la vals în prima ediţie.

Primele trei echipe din concurs au fost: Oana şi Alin, cu 90 de puncte, Valentina şi Şerban, cu 89 e puncte şi Diana şi Max, cu un total de 85 de puncte. Echipe intrate la duel în urma ediţiei din această seară sunt Bianca Drăguşanu/Carol Soldea şi Pavel Stratan/Andreea Preda. Dansul contemporan în ploaie al Biancăi Drăguşanu şi al partenerului acesteia a primit cele mai mici note, juriul apreciind că a fost vorba mai mult despre o luptă şi nu un dans. Următoarea ediţie a emisiunii va fi cea cu numărul 100 pentru show-ul Dansez pentru tine, ocazie cu care organizatorii au anunţat multe surprize.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 639582-05-18Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray