2020-02-23 04:55

Mariana crede că muzicianul încearcă să se răzbune prin intermediari: „Fostul meu iubit a fost pus de Moculescu să mă distrugă!”

 |  19:09
Mariana crede că muzicianul încearcă să se răzbune prin intermediari: „Fostul meu iubit a fost pus de Moculescu să mă distrugă!”

Mariana Moculescu aprimit un „cadou” de neuitat, cu ocazia onomasticii ei, din partea fostului săuiubit. Aflată în apropierea unui sediu de poliţie din sectorul 4, ea povesteştecă a fost atacată de Cristian Marin, care a agresat-o, i-a rupt geanta, dincare i-a sustras cartea de identitate, două carduri bancare şi o sumă de bani.Bărbatul a împins-o apoi în faţa unei maşini care trecea prin apropiere, maispune fosta soţie a compozitorului Horia Moculescu. Motivul? Mariana Moculescurefuză să îşi retragă două plângeri penale depuse mai demult împotriva luiMarin, pentru loviri şi ameninţări şi pentru violare de domiciliu.

În loc să ciocnească unpahar de şampanie cu ocazia onomasticii ei de miercuri, Mariana Moculescu s-aprezentat la Secţia 16 Poliţie, în sectorul 4, pentru a fi audiată în cepriveşte două plângeri penale pe care le-a depus mai demult împotriva fostuluiei iubit, Cristian Marin. Şi bărbatul fusese citat să se prezinte la audieri,dar nu a făcut-o. În schimb, a aşteptat-o pe Mariana în apropierea sediuluipoliţiei, pentru a-i „dărui” de ziua ei câteva înjurături şi măcar două palme.Acum, fosta soţie a lui Horia Moculescu este convinsă că Marin ar fi fost„angajat” de compozitor să-i facă rău. „Am fost tâlhărită de acest infractor,care m-a lovit, mi-a smuls geanta, i-a rupt o baretă şi mi-a furat din eacartea de identitate, două carduri şi nişte bani. Apoi, m-a îmbrâncit în faţamaşinii care trecea pe lângă noi! Până să iasă cineva din poliţie să mă ajute,el fugise deja. Sunt convinsă că este omul lui Horia Moculescu. Mi-a mai spus oprietenă care lucrează în poliţie că ar putea fi pus de Moculescu sau deoamenii lui”, ne-a declarat Mariana. Istoria zbuciumată dintre ea şi fostuliubit mai are câteva episoade violente. „Prima dată m-a agresat pe 20 aprilie,acesta a fost şi motivul pentru care am depus cele două plângeri. El are ocopie după cheia de la apartament şi m-am trezit de mai multe ori cu el încasă! Atunci, pe 20 aprilie, m-a terorizat psihic şi fizic timp de aproape treiore. A intrat la mine în cameră şi m-a bătut, m-am lovit la arcadă, m-a muşcatde mână, mi-a pus perna pe faţă să mă sufoce, m-a înjurat... Am strigat atuncicât am putut după Moculescu, să vină să mă ajute, dar n-a venit. Era şi Nidiaacasă, dar ea nu a auzit, iar Moculescu nu s-a deranjat să vină să vadă ce amde strig aşa! Cât de duşman mi-e Moculescu, eu n-aş fi putut să nu sar înajutorul lui! A venit după vreo oră şi a bătut în uşă, aşa, la mişto. Aveamhainele rupte pe mine, îmi curgea sânge... şi nu a venit nimeni să mă ajute”,ne-a povestit Mariana Moculescu. „Acest Cristi mă terorizează de luni întregi,are vreo cinci telefoane mobile, deşi nu are o slujbă, şi mă sună şi trimitesute de mesaje de pe toate numerele. Problema cred că pleacă de la lipsa deeducaţie, mama şi tatăl lui nu s-au ocupat de el, şi de aceea a ajuns în halulăsta. Porecla lui în cartier este Cobra, cred că se explică de ce. O să vorbesccu Moculescu să schimbăm yala de la casă, altfel mă aştept să mă trezesc din noucu Cristi peste mine”, a adăugat Mariana. Conform spuselor ei, poliţiştii aufotografiat geanta ruptă de Marin şi au înregistrat o nouă plângere a Marianeiîmpotriva lui în urma conflictului de miercuri. Contactaţi de noi,reprezentanţii Biroului de Presă din cadrul Poliţiei Capitalei nu au confirmat,dar nici infirmat incidentul, având în vedere că dosarul se află în lucru.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638942-06-16Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine