2020-03-28 18:01

Marimar și-a apelat VIDEO bunica de 102 ani. Care a fost motivul

 |  15:31
Marimar și-a apelat VIDEO bunica de 102 ani. Care a fost motivul

Celebra artistă mexicană Thalia a apelat-o video pe bunica sa Eva Mange, care a împlinit 102 ani recent. Bunica celei care s-a întipărit în memoria românilor drept Marimar (personajul celebrei telenovele cu același nume) tocmai îşi sărbătorea aniversarea într-un centru pentru îngrijirea bătrânilor din Mexic, potrivit EFE.

Iar apelul Thaliei a picat la țanc, deoarece voia astfel să o felicite, pe cale video! La aniversare au fost prezenţi rude, prieteni şi câţiva reporteri, care au servit din tortul cu cremă "dulce de leche", preferatul bunici. În apelul video, Thalia i-a urat bunicii multă sănătate, mărturisind că este una dintre persoanele cele mai dragi ale sale, potrivit EFE.

O relație…bună

Sora vitregă a artistei, Laura Zapata, a primit apelul video al cântăreţei care alături de copiii ei au felicitat-o pe Mange, a salutat personalul şi pe toţi cei prezenţi la centrul de îngrijire a persoanelor vârstnice.

Reuniunea a fost organizată de Zapata care are grijă în mod curent de bătrână, dar care a asigurat că Thalia este prezentă financiar şi o vizitează frecvent pe bunica sa. "Nu a putut să vină azi, poate data viitoare (...) Am organizat acest apel video pentru a se putea bucura şi ea de aceste momente", a declarat presei sora vitregă a artistei. Laura Zapata, care este de asemenea actriţă şi este protagonista unor telenovele precum "La Gata", a subliniat că relaţia ei cu Thalia este bună, în pofida problemelor care au existat în trecut între cele patru surori şi a fracturii familiale.

Diva muzicii latino

De fapt Thalia, care este soţia magnatului Tommy Mottola (fostul soţ al lui Mariah Carey), trăieşte la Miami și vizitează destul de rar Mexicul, doar pentru a susţine uneori câteva dintre concertele sale şi pentru a-şi vizita bunica.

Ariadna Thalia Sodi Miranda, cunoscută pe plan profesional sub numele Thalia este o actriță și cântăreață, autoare și femeie de afaceri de origine mexicană, laureată a Premiilor Latin Grammy și Latin Billboard. Datorită succesului telenovelelor în care Thalia avea rolul principal (una dintre cele mai cunoscute fiind “Marimar” - telenovela de mare succes în România anilor ’90), ea a fost numită „La reina de las novelas”. Iar albumele sale premiate cu multe discuri de platină în America Latină i-au adus titluri precum „Diva muzicii latino” sau „Regina muzicii pop". Pe plan mondial, interpreta a vândut 25 de milioane de discuri, această realizare plasând-o în cercul celor mai influente cântărețe de muzică latino pe plan internaținal. Profilul vocal al Thaliei încadrându-se în categoria mezzo-sopranelor.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-01-21Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine