2020-04-03 21:14

Marina Almăşan, despre dispariţia Mădălinei: „Cum a putut acel soţ al ei să nu vadă că ea se lupta cu o dramă interioară?!”

 |  16:42
Marina Almăşan, despre dispariţia Mădălinei: „Cum a putut acel soţ al ei să nu vadă că ea se lupta cu o dramă interioară?!”

Dacă mulţi dintreoamenii care au cunoscut-o pe Mădălina Manole au fost rezervaţi în declaraţii,Marina Almăşan se arată revoltată de modul în care familia artistei a tratatstarea sufletească a acesteia, înainte de moarte. Prezentatoarea de la TVR 1 seîntreabă cum de soţul Mădălinei nu a observat că ceva era în neregulă cu ea.„Cum o fi putut acest bărbat, acest soţ al ei... acest Petre sau Petru sau Puiusau cum îl cheamă, că nu-l cunosc, să trăiască lângă Mădălina şi să nu vadă căea se lupta cu o dramă interioară?! Cum o fi putut să nu vadă că Mădălina... numai era Mădălina?”, a declarat Marina Almăşan, pentru Antena 3. „Şi eu am avutprobleme cu soţul meu, cu Victor (n.r., Socaciu), dar eu m-am luptat să-l ducsă-l vindec! Acesta este rolul aproapelui, până la urmă, să fie alături la bineşi la rău! Se pare că acest om i-a fost alături Mădălinei doar în acte, nu şiîn realitate”, a mai spus prezentatoarea de la TVR1. Marina Almăşan a maipovestit că, acum câţiva ani, Mădălina era o apropiată a familiei sale. „Apoi,după ce s-a despărţit de Şerban (n.r., Compozitorul Şerban Georgescu), s-adistanţat. Probabil considera că a terminat cu acea etapă şi toţi prieteniicomuni, ai ei şi ai lui Şerban, rămân undeva în spate...”.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638936-05-03Parerea ta...

OMULDELADUNARE
18 Iul 2010

Sunt de acord cu Marina , nu poti sa stai in acelasi pat , sa ai relatii intime , si sa nu vezi ca omul de langa tine e macinat de ceva , de ganduri negre !
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine