2020-04-08 00:16

MARIO IORGULESCU și-a revenit! Unde se află acum fiul președintelui LPF, Gino Iorgulescu

 |  00:32
MARIO IORGULESCU și-a revenit! Unde se află acum fiul președintelui LPF, Gino Iorgulescu

Pus sub acuzare după ce a provocat un accident de masina in care a murit un tanar, Mario Iorgulescu s-a aflat si el in stare grava, motiv pentru care a fost transferat la o clinică din Milano. Potrivit surselor Impact.ro, Mario Iorgulescu și-a revenit, iar acum se află în paradisul studenției sale, Geneva și are o asistentă personală.

Pe 23 septembrie 2019, Mario Iorgulescu a fost transferat la Milano si internat la Spitalul San Raffaele, un campus de elită, lider în multe domenii de cercetare. Eforturile familiei nu au fost în zadar, iar progresele făcute de băiat sunt uimitoare, fiind externat de ceva vreme.

„El nu se afla in acest moment internat la noi. Poate e cazat, de fapt, in hotelul care se afla in incinta spitalului si, de aceea, nu apare la noi. N-as putea sa va spun daca a fost vreodata internat aici. E posibil, desi, ca o simpla parere personala, eu cred ca in presa din Romania s-a strecurat o eroare, fiind, de fapt, vorba de un alt spital”, spuneau surse din spital pentru wowbiz.ro, la începutul lunii ianuarie 2020.

Potrivit Impact.ro, tânărul locuiește acum într-o vilă, în Geneva, unde o asistentă îi este ”paznic” 24 de ore din 24. De altfel, potrivit surselor noastre, cadrul medical ar fi drept ”paravan”, ținându-l astfel departe de revenirea în țară.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-02-13Parerea ta...

IUBESC RO"
13 Feb 2020

Miliardari de carton ai României ! Nu este frumos cum aleargă aceștia prin lume fără nici o problema, fără nici o durere de cap, fără nici un blestem ?
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine