2020-06-05 23:15

Mărturisire surprinzătoare la FERMA: Brigitte Năstase a fost îndrăgostită de Moroșanu / Luptătorul despre ea: E Baba-Cloanţa!

 |  17:12
Mărturisire surprinzătoare la FERMA: Brigitte Năstase a fost îndrăgostită de Moroșanu / Luptătorul despre ea: E Baba-Cloanţa!

Mărturisire uluitoare în ediția de joi seară de la Ferma – Un nou început!: Brigitte a recunoscut că a fost îndrăgostită de Moroșanu!

Deranjată de faptul că Florin l-a rugat pe Moroșanu să îi fie antrenor la duelul cu Matei, Brigitte a luat foc și a început să îi spună logodnicului ei, suspinând și cu lacrimi în ochi, cât de mult l-a iubit pe luptător, doar că acesta a trădat-o.

Cei doi, Brigitte și Morosanu, nu își mai vorbesc acum, iar Moroșanu îi spune Baba Cloanța.

Fosta soție a lui Ilie Năstase a explicat, cu lacrimi în ochi, după o discuție tensionată pe care a avut-o cu luptătorul, că a fost îndrăgostită de el, însă acesta a rănit-o de mai multe ori. „Chiar a fost unica persoană de care mi-a păsat și m-a rănit prea mult. El mi-a făcut foarte multe complimente, mi-a zis că sunt -viața lui-. A zis că dacă o să câștig proba de mâncare imi face masaj, dar el știe să facă numai masaje erotice. M-am rugat la Dumnezeu să câștig proba, dar după mi-am dat seama că Dumnezeu nu o să mă ajute, pentru că îmi doream masaj de la un om însurat", a spus Brigitte cu lacrimi în ochi.

„Moroșanu m-a rănit cel mai mult. Mă doare de fiecare dată când mă rănește el, mă doare că eu chiar am investit în el. La un moment dat am intrat într-o psihoză, am ținut la el ca om…De aia mergeam la vacă în grajd mereu, ca să stau de vorbă cu el. Doar nu mergeam că îmi plăcea mie să curăț acolo la vacă”, a mai spus aceasta la testimoniale.

Chiar și lui Pastramă îi spusese de sentimentele ei pentru Moroșanu. „Dacă nu mă rănea de atâtea ori nu eram împreună acum. Tu știai foarte bine că eu, de fapt, mă îndrăgostisem de el”, i-a zis Brigitte lui Pastramă.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-05-03Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine