2019-09-24 11:56

MASĂ COMUNITARĂ: Anca Serea gătește pentru locuitorii din Drumul Taberei

 |  23:48
MASĂ COMUNITARĂ: Anca Serea gătește pentru locuitorii din Drumul Taberei

Pe 8 decembrie, intr-un centru comercial din Drumul Taberei va fi organizata o Masa Comunitară, eveniment culinar găzduit de Anca Serea, care va găti și va lua masa alături de comunitate. Bloggerul culinar Daniela Niculi va aduce rețetele ce urmează a fi preparate și va coordona activitatea.

Evenimentul va avea loc în intervalul 11:00 - 13:00 în food court-ul centrului comercial și face parte din seria Sâmbete Împreună la Drumul Taberelor. Cei care doresc să participe la Masa Comunitară o pot face gratuit, înscriindu-se cu ajutorul formularului disponibil aici. Ei pot contribui aducând nuci, măsline, semințe de chia și mirodenii, iar centrul comercial pune la dispoziție restul ingredientelor necesare preparării unei salate și unui desert. Evenimentul se va desfășura  sub îndrumarea bloggerului culinar Daniela Niculi.

Adulții din Drumul Taberei își pot aduce la eveniment copiii, care au parte de activităţi şi evenimente dedicate, organizate la locul de joacă din food court. După Masa Comunitară, cei mari și cei mici se pot bucura de spectacole și ateliere, care vor continua până la ora 18:00. 

Programul evenimentului Masa Comunitară:

11:00-13:00: Locuitorii din cartierul Drumul Taberei iau masa împreună, activitate moderată de Anca Serea

11:00-13:00: Atelier de robotică și atelier de decorațiuni de Crăciun

13:00 – Corul Nostalgia

14:00 – Corul Veverițele Năzdrăvane

14:00-16:00 – Atelier de citit - două ore în care copiii vor intra în lumea minunată a cărților, vor citi, vor desluși povești și se vor bucura de diverse activități distractive.

15:30 – Spectacol Arlechino - învață arta teatrului de la actrița Lavinia Tane în cadrul Școlii de Teatru Arlechino

17:00 – Zumba Dance - sportivii de la Ellements Fitness ne invită la mișcare cu un spectacol de Zumba plin de energie și culoare

17:00 – Atelier de decorat deserturi - Pastry chef Gabriela Pascaru îi învață pe copii să realizeze figurine de marțipan


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-12-05Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray