2020-07-15 15:31

Matinalii de la Antena 1 au trăit cele mai importante momente din viaţă împreună. Răzvan şi Dani, o prietenie de peste 30 de ani

 |  06:01
Matinalii de la Antena 1 au trăit cele mai importante momente din viaţă împreună. Răzvan şi Dani, o prietenie de peste 30 de ani

Răzvan Simion şi Dani Oţil sunt singurii prezentatori tv din România, pe care îi leagă mai mult de o relaţie de muncă. Ei se pot mândri cu o relaţie de prietenie, care durează de mai bine de 30 de ani. Cei doi au fost alături unul de altul în cele mai importante etape din viaţă, şi, iată, că au ajuns să colaboreze şi pe micul ecran într-o formulă, care a reuşit să dea rezultate. De ani buni, ei îşi dau trezirea dis de dimineaţă pentru a fi gazdele matinalului de la Antena 1. Într-un interviu pentru PUTEREA, Răzvan şi Dani au povestit cum a luat naşterea prietenia dintre ei, vorbind despre cele mai semnificative momente din viaţa lor.

De cât timp vă cunoaşteţi?

Dani Oţil: Ne ştim de aproape 30 de ani. Am fost colegi de bancă, de echipa de handbal, de suferinţă, de prima beţie, de prima tabără, de primul sărut şi chiar de primul copil. În primele luni de Bucureşti am locuit cu Răzvan şi soţia lui, Diana. În acest răstimp, ei se încăpăţânau să-şi „propună“ un copil. Eu i-am rugat să nu facă asta cu mine în apartament, pentru că eram stânjenit oarecum. Evident, nu vrei să ştii că fratele tău sau sora ta fac sex. Apoi i-am ameninţat că fiul sau fiica va semăna un pic şi cu mine. Nici asta n-a ţinut. Nopţi în şir nu am mers să fac pipi, de frică să nu aud ceva ce mă va marca. Preferam să-i ştiu cum i-am ştiut şi până atunci.

Răzvan Simion: De prea mult timp. Se fac vreo 32 de ani.

 

Cum v-aţi împrietenit?

Dani Oţil: La grădiniţă.

Răzvan Simion: Am fost în aceeaşi grupă la grădiniţă. De la uniformă de şoimii patriei ni se trage.

Care sunt momentele care v-au apropiat cel mai mult?

Dani Oţil: Mai mult momentele care sunt legate de muncă, decât de viaţă personală. Dacă era doar o prietenie simplă, cred că nu răzbeam. Vorba aceea: de la femei, bani şi faimă s-au destrămat căsnicii, au început războaie. Avem o relaţie specială, am trecut împreună prin multe. Am fost de faţă, fiecare, mai mult sau mai puţin voluntar, la primul sărut al celuilalt, la prima lui dragoste, la cel dintâi 4 în carnet, la primul chiul, la primul gol dat pentru echipa de handbal a şcolii, iar, în cazul meu, la naşterea primului copil al lui Răzvan.

Răzvan Simion: Primele credite luate de la bancă. Bănăţeanu' are o vorbă: „Ce-am io n-are nima'!“. Suntem singurii prezentatori tv care au o istorie comună atât de bogată. Cei 25 de ani de „convieţuire“ ne-au ajutat să ajungem să ne înţelegem din priviri şi să fim foarte greu de dezbinat. Momentele grele le-am depăşit glumind pe seama celor care, neştiindu-ne, încercau să ne pună beţe în roate.

Ce apreciaţi cel mai mult unul la celălalt?

Dani Oţil: Faptul că mă face să râd fără să spună o glumă.

Răzvan Simion: Că nu ne-am lăsat unul pe altul să ajungem milionari. Prietenia asta mă costă tot mai scump.

 

În ce momente ai simţit că Dani e un adevărat prieten pentru tine?

 Răzvan Simion: Când luăm decizii, în special profesionale, conduce unul singur. Celălalt urmează direcţia. Doar în cazul unei bune prietenii orgoliul e lăsat deoparte.

 

Care sunt cele mai „de suflet” amintiri ale voastre?

Dani Oţil: Majoritatea sunt legate de job. Nu-mi vine altă amintire acum în minte.

Răzvan Simion: Am o memorie excelentă, dar mi-e greu să selectez. Sigur noaptea în care am ajuns în Bucureşti rămâne vie ca senzaţii vizuale şi olfactive.

 

V-aţi făcut surprize unul altuia?

Dani Oţil: Nu prea ne facem surprize pentru că nici unul dintre noi nu suportă surprizele. Mai mult, ne-am făcut glume proaste la televizor.

Răzvan Simion: Se găsesc toate pe neatza.a1.ro.

Dar farse?

Dani Oţil: Când eram mai mici am fost întotdeauna în aceeaşi echipă la făcut farse aşa că, în viaţa personală am evitat să ne facem glumiţe de genul ăsta. Pentru tv, însă, am făcut o listă întreagă. Cele în care ne-am îmbrăcat maşinile în folie de plastic şi aluminiu au fost, de departe, savuroase.

Răzvan Simion: Tot acolo. Asta pentru că vieţile noastre sunt mereu pe ecran. Îmi aduc aminte de ultimele două farse, când eu i-am împachetat maşina lui Dani în folie de plastic, iar el mie în aluminiu.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2014-11-25Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz