2020-02-17 11:39

Medicii au băgat spaima în Roxana Iliescu. „Mi-au spus că pot să mor”

 |  19:36
Medicii au băgat spaima în Roxana Iliescu. „Mi-au spus că pot să mor”

Însărcinată cu cel de-al treilea copil, fosta prezentatoare de televiziune Roxana Iliescu a avut mult de tras din cauza verdictelor pe care i le-au dat medicii. În perioada în care a avut nevoie cel mai mult de ajutorul unui specialist, vedeta s-a lovit de fel şi fel de păreri, care, în loc s-o îndrume, au indus-o în eroare şi au băgat spaima în ea. La 39 de ani, vedeta şi-a propus să-şi aducă fetiţa pe lume în mod natural, dar această dorinţă a ei a atras reacţii în contradictoriu din partea unor medici, care, în loc să-i fie de folos, au făcut-o să aibă gânduri negre. „Mi-au spus că pot să mor dacă aleg această variantă de naştere”, ne-a declarat Roxana Iliescu, îngrozită de cele auzite.

Vedeta de televiziune nu s-a oprit însă aici şi a vrut să consulte şi alţi specialişti pentru a vedea dacă toţi sunt de aceeaşi părere. Dornică să nască natural, şi nu prin cezariană, ea a mers şi la alţi medici până când a ajuns la cel potrivit.

„Am născut de două ori până acum, o dată pe cale naturală, apoi prin cezariană. Îmi doresc să nasc şi acum tot natural, e altul sentimentul pe care îl ai, atunci când naşti astfel. Am vorbit cu medicii, unul mi-a spus că nu se poate. Mi s-a spus că aş putea să mor sau că dacă am născut prin cezariană, nu se mai poate acum pe cale naturală. Am găsit un medic căruia i-am apreciat sinceritatea. El mi-a spus că sunt persoană publică şi dacă mi se întâmplă ceva, cariera lui se va termina. Am descoperit însă un „nebun” care mi-a spus că pot să nasc natural. Nu ştiu de ce e promovată atât de mult naşterea prin cezariană”, ne-a povestit Roxana Iliescu experienţa prin care a trecut.

Roxana Gabor-Iliescu a optat pentru celulele stem

Întrucât îşi doreşte tot ce e mai bun pentru copilul ei, fosta prezentatoare a ales să îşi recolteze celulele stem pentru a evita orice risc apărut în timpul vieţii acestuia.

„Ştiu cât de importantă este recoltarea celulelor stem, am apelat la această modalitate şi la cea de-a doua naştere, dar am avut o uşoară frustrare deoarece nu am avut cu cine să discut. Este necesar să ştim unde se duc cutiile cu celule stem pentru că acolo este o parte din sufletul copiilor noştri. Întotdeauna mi-am dorit să ştiu că cel care a prelevat este o fiinţă vie, căruia îi pasă de copilul meu. Celulele stem pot salva vieţi, pot vindeca diferite boli, cum ar fi cele ale sângelui şi nu numai. Orice părinte trebuie să se informeze înainte de a face acest pas”, a declarat jurnalista. Întrucât îşi doreşte ca celelalte graviduţe să aibă acces la cât mai multă informaţie despre rolul de părinte şi să nu treacă prin experienţa ei, Roxana a fost, recent, gazda evenimentului „Începe viaţa de mamă cu dreptul”. În cadrul evenimentului, ea şi invitatele ei au dezbătut cele mai importante subiecte în prezenţa unor specialişti.

A avut o nuntă ca-n poveşti

În vara anului trecut, Roxana Iliescu şi Paul Gabor au avut o nuntă ca-n poveşti pe plaiurile mioritice. Alături de prieteni şi de rude, cei doi au ales ca evenimentul să se desfăşoare în Sinaia. Povestea celor doi îndrăgostiţi este demnă de scenariul unui film. Ei s-au cunoscut cu ani în urmă prin intermediul unei cunoştinţe, însă, atunci, drumurile lor s-au despărţit, pentru ca ceva mai târziu, Roxana şi Paul să se intersecteze din nou. De aici, lucrurile au decurs de la sine... Roxana, cunoscută pentru emisiunile ei la B1 TV, mai are două fetiţe, Vanessa şi Teresa.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-07-31

Mai multe imagini:
Medicii au băgat spaima în Roxana Iliescu. 'Mi-au spus că pot să mor”
zoom
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine