2019-08-25 19:09

Meghan Markle, ducesa de SUSSEX, editor al British Vogue

 |  02:00
Meghan Markle, ducesa de SUSSEX, editor al British Vogue

Meghan Markle, ducesa de Sussex, a ales 15 femei pe care le consideră „forţe pentru schimbare” pentru coperta ediţiei din septembrie a British Vogue, al cărei editor-invitat este, a anunţat duminică seară Palatul Buckingham.

Ducesa, soţia prinţului Harry, a petrecut şapte luni lucrând cu redactorul-şef al British Vogue, Edward Enninful, pentru acest număr al publicaţiei.

Fosta actriţă, în vârstă de 37 de ani, a transmis într-un comunicat că a căutat să pună în centrul ediţiei de septembrie - de regulă, cea mai citită a revistei - „valorile, cauzele şi oamenii care au impact asupra lumii de astăzi”, citează Reuters.

Pe coperta revistei, care va fi lansată pe 2 august, apar adolescenta Greta Thunberg, activistă privind schimbările climatice, prim-ministrul neozeelandez Jacinda Arden, pugilista Ramla Ali şi actriţa Salma Hayek Pinault, potrivit News.ro.

Scriitoarea Chimamanda Ngozi Adichie, prim-balerina Royal Ballet Francesca Hayward şi modelul Adut Akech, fostă refugiată, se numără între cele 15 femei alese. 

Markle a spus că speră ca cititorii să fie la fel de inspiraţi precum a fost ea de „forţele pentru schimbare pe care le vor găsi în aceste pagini”.

Ediţia din septembrie a British Vogue va cuprinde şi o conversaţie între Meghan Markle şi Michelle Obama, fostă primă doamnă a Statelor Unite, şi un interviu cu primatologul Jane Goodall.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-07-30Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray