2020-02-18 18:44

Meghan Markle, HĂRȚUITĂ ca prinţesa Diana. George Clooney: Este vânată şi DENIGRATĂ

 |  19:16
Meghan Markle, HĂRȚUITĂ ca prinţesa Diana. George Clooney: Este vânată şi DENIGRATĂ

Presa o hărţuieşte pe Meghan Markle la fel ca pe prinţesa Diana, care a murit în urma unui accident de maşină la Paris în timp ce era urmărită de paparazzi, a spus prietenul ei actorul George Clooney.

"O urmăresc pe Meghan Markle peste tot, este vânată şi denigrată", a declarat Clooney revistei australiene WHO. "Este o femeie însărcinată în şapte luni şi este hărţuită şi vânată la fel ca Diana şi istoria se repetă", a spus actorul. 

Weekendul trecut, unele publicaţii au dat detalii despre o scrisoare intimă pe care Meghan i-ar fi trimis-o tatălui ei. "Nu vă pot spune cât de frustrant este", a afirmat Clooney. "Doar să vezi publicată o scrisoare de la fiică către tatăl ei, cred că este un lucru iresponsabil şi sunt surprins de asta", potrivit Reuters, citeaza News.ro

Luna trecută, cinci dintre prietenii apropiaţi ai lui Meghan Markle au declarat pentru revista People că ducesa a îndurat "minciuni şi neadevăruri" şi hărţuiri din partea multora şi ei sunt îngrijoraţi de cum o vor afecta toate acestea pe ea şi pe copil. 

În 2016, la scurt timp după ce relaţia dintre ea şi Harry a devenit publică, prinţul a transmis o declaraţie prin care critica mass-media pentru că a intrat în viaţa privată a lui Meghan, afirmând că presa a suspus-o unui "val de abuzuri şi hărţuiri".


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-02-12Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine