2019-10-23 05:29

Megyn Kelly, jurnalista atacată suburban de Trump, părăsește Fox News. Vezi motivul deciziei

 |  18:04
Megyn Kelly, jurnalista atacată suburban de Trump, părăsește Fox News. Vezi motivul deciziei

Celebra prezentatoare de la postul american de știri Fox News, Megyn Kelly, care în timpul campaniei electorale de peste Ocean a avut un conflict direct cu candidatul Donald Trump, actualul președinte ales, a anunțat că părăsește postul unde a devenit vedetă pentru a se alătura unei rețele de știri concurente, NBC News.

Kelly a fost, fără îndoială, jurnalistul de televiziune cel mai proeminent în timpul campaniei pentru alegerile prezidențiale, intrând în dispute publice contondente atât cu Donald Trump, cât și cu Roger Ailes, șeful de atunci al Fox News, și un apropiat a miliardarului Rupert Murdoch, patronul postului de televiziune.

Kelly, care a prezentat emisiunea „The Kelly File” începând din 2013, a intrat în „gura” lui Trump în timpul primei dezbateri dintre candidații republicani, din timpul alegerilor primare, când l-a înfruntat pe actualul președinte ales pe tema remarcilor sale ofensatoare la adresa femeilor.

Trump a contracarat suburban, insinuând ulterior că Megyn Kelly l-a atacat pentru că era la menstruație. În cele din urmă, cei doi s-au întâlnit în biroul lui Trump și au pus capăt conflictului care luase proporții în spațiul public.

Notorietatea pe care i-a adus-o acest incident a făcut ca Megyn Kelly să devină o jurnalistă dorită de multe posturi de televiziune concurente, mai ales că se apropia sfârșitul contractului său cu Fox News.

Potrivit Wall Street Journal, Kelly era plătită cu 15 milioane de dolari pe an la Fox News, iar acum, la NBC, a solicitat o sumă de 20 de milioane de dolari.

"Megyn este un jurnalist excepțional, care a avut o carieră extraordinară", a declarat Andrew Lack, președintele NBCUniversal News Group. "Ea a demonstrat abilități deosebite și echilibru, și suntem norocoși să o avem printre noi", a adăugat el.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-01-04Parerea ta...

Doresc sa comentezMAI VECHI...

De ce PSD + Trump = love În România, Partidul Social Democrat, în Moldova, Partidul Socialist, în Rusia, Rusia Unită (partidul lui Putin) și comuniștii chiar, au aplaudat victoria lui Donald Trump în alegerile prezidențiale. Trump, care a fost candidatul Partidului Republican – conservator, de dreapta - și a câștigat alegerile cu mesaje complet incompatibile cu ale unei formațiuni autentice de stânga
27 Ian 2017 |

PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray