2020-04-08 08:51

Mel Gibson, anchetat după ce şi-a bătut fosta iubită

 |  13:38
Mel Gibson, anchetat după ce şi-a bătut fosta iubită

Cineastulaustralian Mel Gibson este anchetat pentru comiterea unor presupuse acte deviolenţă împotriva fostei sale iubite, cântăreaţa Oksana Grigorieva, a anunţat,joi, poliţia din Malibu (California), informează AFP. Biroul poliţiei dinMalibu a precizat, într-un comunicat, că "cercetează, în prezent, acesteacuzaţii". Este vorba, pentru moment, de o anchetă preliminară, s-aprecizat în acelaşi comunicat.

Incidentular fi avut loc pe 6 ianuarie, în reşedinţa pe care actorul Mel Gibson, învârstă de 54 de ani, o deţine în Malibu, o staţiune balneară de lux dinapropiere de Los Angeles, şi o implică pe fosta iubită a cineastuluiaustralian, manechinul şi cântăreaţa ucraineană Oksana Grigorieva.

De mai multezile, numeroase site-uri specializate în difuzarea ştirilor mondene, precumTMZ.com şi Radaronline.com, au devenit un adevărat "ecou" alviolenţelor conjugale denunţate de Oksana Grigorieva. Ambele site-uri au postato înregistrare cu o presupusă conversaţie a fostului cuplu, în care Mel Gibsonar fi afirmat, printre mai multe comentarii rasiste şi grosolane, că iubita lui"merită" cu adevărat să fie lovită, deoarece îi ruinează cariera.Gibson şi Grigorieva, în vârstă de 40 de ani, s-au despărţit, conform presei,în aprilie, la cinci luni de la naşterea fiicei lor, Lucia.

I-a scosdoi dinţi rusoaicei

Lasfârşitul lunii iunie, Grigorieva ar fi obţinut un ordin de restricţieîmpotriva lui Gibson, susţinând că acesta ar fi lovit-o peste faţă şi i-ar fiscos doi dinţi în timpul unei altercaţii, în ianuarie. Gibson a solicitat larândul lui în instanţă ca fostei sale iubite să nu i se permită să vorbească înpublic despre caz şi despre înţelegerea la care au ajuns privind custodiafiicei lor, posibilităţile de vizitare şi susţinerea materială a copilului.

Avocatullui Gibson, Stephen Kolodny, a spus, tot la sfârşitul lunii iunie, căGrigorieva s-a răzgândit după ce a semnat această înţelegere şi de aceea a făcutacuzaţiile respective.

Dupădespărţirea celor doi, în aprilie, cântăreaţa a declarat că relaţia ei cu MelGibson a început în urmă cu trei ani şi nu cu un an în urmă, aşa cum s-aafirmat în presă. Acest lucru înseamnă că legătura celor doi a început într-operioadă în care Mel Gibson era căsătorit cu Robyn, fosta lui soţie cu care areşapte copii. Mariajul soţilor Gibson, care a durat 29 de ani, s-a încheiat înaprilie 2009, în momentul în care Oksana Grigorieva a anunţat că esteînsărcinată.

OksanaGrigorieva mai are un fiu, Alexander, în vârstă de 13 ani, cu actorul TimothyDalton, fostul interpret al agentului James Bond.

OksanaGrigorieva, pianistă şi fost model, şi-a lansat albumul de debut, un materialpop, în august 2009.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638936-02-12Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine