2020-06-04 08:54

Mel Gibson: Oksana Grigorieva suferă de tricotilomanie

 |  17:11
Mel Gibson: Oksana Grigorieva suferă de tricotilomanie

Actorul australian Mel Gibson adeclarat că fosta lui iubită, Oksana Grigorieva, suferă de tricotilomanie, otulburare de comportament compulsivă caracterizată prin dorinţa patologică apacientului de a-şi smulge firele de păr de pe corp, informeazăcontactmusic.com.

Implicat cu fosta lui iubităîntr-o aprigă "luptă" în justiţie pentru obţinerea custodiei asuprafetiţei lor, Lucia, cineastul australian a declarat că această tulburarecompulsivă este motivul pentru Oksana Grigorieva a prezentat presei, laînceputul anului, câteva fotografii care o înfăţişează cu vânătăi şizgârieturi, insistând asupra faptului că nu este vinovat de prezenţa acestorsemne pe faţa fostei sale partenere. În opinia sa, Oksana Grigorieva a făcutacest lucru pentru a câştiga simpatia publicului.

Oksana Grigorieva a declarat,însă, că Mel Gibson a agresat-o la un moment dat, când o ţinea pe fiica lor înbraţe, iar vânătăile de pe faţa ei, ca şi absenţa unui dinte, dovedesc aceastăagresiune.

Site-ul TMZ.com a obţinut odeclaraţie din partea lui Mady Shany, cosmeticiana Oksanei Grigorieva, în carese precizează că aceasta avea "zgârieturi şi vânătăi în jurul ochilor şipe frunte" în ziua în care a venit la salonul ei, în luna ianuarie, pentruun tratament facial, şi i-a spus că "Mel Gibson a lovit-o cu pumnul şi aaruncat-o pe pat, deşi ea o ţinea pe fiica lor în braţe".

“Oksana avea de multe ori zgârieturişi locuri golaşe pe craniu”

Acelaşi site a obţinut, însă, şio declaraţie a lui Mel Gibson în care acesta susţine că "Oksana esteinstabilă din punct de vedere emoţional şi suferă de tricotilomanie, otulburare de comportament compulsivă caracterizată prin dorinţa repetată dea-şi smulge firele de păr de pe cap, din sprâncene, gene şi din alte zone alecorpului"."În timpul relaţiei noastre, Oksana avea de multe orizgârieturi şi locuri golaşe pe craniu, de o parte şi de alta a craniului, dincauza acestei maladii (se pare că în prezent ea vrea să mă învinovăţească pemine de acele zgârieturi)", a adăugat actorul australian.

Gibson şi Grigorieva s-audespărţit, conform presei, în aprilie, la cinci luni de la naşterea fiicei lor,Lucia.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638949-01-05Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine