2020-03-28 17:33

MESAJUL lui Ianțu, după ce Crudu a fost bătută

 |  19:43
MESAJUL lui Ianțu, după ce Crudu a fost bătută

“În ultima vreme asistăm la un fenomen îngrozitor care mă îngrijorează teribil”…Virgil Ianțu a transmis un mesaj pe rețelele de socializare, după ce s-a aflat că Daniela Crudu a fost bătută de iubitul ei.

Ianțu condamnă violența și îndeamnă oamenii să facă același lucru. Când spune fenomen îngrozitor se referă la „violuri, violența domestică și multe crime, culmea, în rândul familiior <tradiționale> pe care le tot invocăm drept model. Vina? Revin și subliniez faptul că lipsa de educație este cea mai grea boală a zilelor noastre. Superficialitatea relațiilor dintre oameni, lipsa schimbului de emoții directe, contactul real între tineri, socializarea reală si compasiunea, transformă oamenii în brute. Cum să spui: , doar pentru ca victima e o fată cu o exprimare publică îndoielnică?! Cum să aprobi și să susții o asemenea faptă?!”, a scris Virgil Ianțu pe Instagram.

„ Oameni buni…”

„Autoritățile care au obligația să urmărească ordinele de restricție ne arată din nou că trăim într-o junglă, nu într-o țară din Europa în anul 2020. Am o fiică de 14 ani, aveți și voi fiice, fii care trăiesc în acest mediu și care nu știu să se ferească de aceste pericole. Cineva spunea că dacă vrei să îți protejezi fiica, educă-ți băiatul. Oameni buni, singura variantă de însănătoșire a noastră a tuturor este educația, iar cea mai sănătoasă și eficientă educație se face acasă, cu înțelegere, înțelepciune, ascultare și dragoste”, a mai transmis el. Alături de acest mesaj, vedeta a publicat o imagine cu mesajul: „Bărbații adevărați condamnă violul”.

Daniela Crudu a ajuns la spital, duminică, după ce a fost lovită cu bestialitate de iubitul ei. În prezent, ea nu dorește să depună plângere împotriva bărbatului și se află în casa părinților.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-02-11Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine