2020-08-06 04:08

MET GALA 2019. Pene, paiete şi rochii-candelabru ori bărbăteşti, între ţinutele-vedetă ale evenimentului

 |  23:34
MET GALA 2019. Pene, paiete şi rochii-candelabru ori bărbăteşti, între ţinutele-vedetă ale evenimentului

Gala Met 2019, eveniment caritabil anual dedicat Costume Institute al Metropolitan Museum of Art din New York, a avut loc luni seară, când numeroase vedete, între care Lady Gaga, Celine Dion, Kim Kardashian şi Katy Perry, s-au prezentat pe covorul roşu în ţinute extravagante, printre care o rochie-candelabru si una sub forma de hamburger.

Tema galei de anul acesta a fost „Camp: Notes on Fashion”, după expoziţia îngrijită de Andrew Bolton care va fi deschisă pe 9 mai. Un omagiu adus eseului scriitoarei şi fotografei Susan Sontag.

„O sensibilitate care se risipeşte mai degrabă în articiu, stilizare, teatralizare, ironie, veselie şi exagerare decât în conţinut”, este definiţia dată de Sontag.

Lady Gaga a petrecut mai multe minute pe covorul roşu al galei, într-un fel de performance. Ea a schimbat patru ţinute Brandon Maxwell, având mai multe ajutoare, conduse chiar de designer.

Strat după strat, ea a sfârşit prin a rămâne în lenjerie intimă, dar fără să renunţe la platformele imense.

Lady Gaga a purtat diamante Tiffany în valoare de 2 milioane de dolari, noteaza News.ro.

Cardi B, Serena Williams şi Priyanka Chopra Jonas s-au numărat printre vedetele care au defilat pe covorul roşu, dar şi Billy Porter, care a apărut dus pe urmeri de şase bărbaţi pe jumătate dezbrăcaţi, având o alură de Cleopatra.

Cântăreaţa R&B Cardi B a avut nevoie de opt oameni care să o susţină în parcursul ei, Celine Dion a impresionat cu o rochie argintie Fosse/Verdon, iar Kris Jenner a aşteptat-o pe Kim Kardashian aproximativ o oră pentru a înregistra cu telefonul sosirea acesteia din urmă.

Familia Kardashian s-a comportat precum stăpâna covorului roşu. Kim (în latex maro), Kendall Jenner (cu pene portocalii) şi Kylie (o rochie mov cu un şarpe boa) au ajuns în capătul treptelor, alături de mama Kris Jenner şi de rapperul Kanye West, au făcut o întoarcere, au coborât, pentru ca imediat să urce din nou ca familie.

Frank Ocean a purtat un poncho Prada, iar primarul Michael Bloomberg a apărut într-un smoching clasic. „Trebuie să lucrezi cu ce ţi-a dat Dumnezeu”, a spus el.

Katy Perry a purtat un candelabru, o rochie plină de becuri si una sub forma de hamburger, Janelle Monae a ales să poarte patru pălării în acelaşi timp, în timp ce actorul Michael Urie a optat pentru tutu combinat cu un costum bărbătesc.

foto: Time Magazine


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-05-07Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz