2019-12-13 14:41

Metalist la 88 de ani! “Saruman” din "Stăpânul inelelor" colaborează cu trupa Manowar

 |  18:19
Metalist la 88 de ani! “Saruman” din "Stăpânul inelelor" colaborează cu trupa Manowar

Actorul britanic Christopher Lee,interpretul vrăjitorului Saruman din trilogia "Stăpânul inelelor", vacolabora cu trupa americană de heavy-metal Manowar, urmând să asigure voceanaratorului pe următorul album al trupei, ce va fi lansat în 2011, informeazăfemalefirst.co.uk.

Actorul britanic, în vârstă de 88de ani, va participa la înregistrările pentru o nouă versiune discografică aalbumului "Battle Hymns", albumul de debut al trupei americaneManowar.

"A avut un rol esenţialîntr-una dintre francizele legendare, una dintre cele mai mari francizecinematografice din toate timpurile. A interpretat roluri de regi, vrăjitori,personaje malefice şi cavaleri în armură strălucitoare. Este venerat de faniifilmului şi teatrului din lumea întreagă. Vorbeşte fluent multe limbi străineşi este un desăvârşit cântăreţ de operă şi de rock-metal. A fost înnobiliat deregina Marii Britanii şi a primit numeroase premii internaţionale", seafirmă într-un comunicat postat pe site-ul trupei Manowar.

Noul album al trupei americane seva intitula "Battle Hymns" şi va fi lansat în 2011.

Actorul britanic Christopher Lee,interpretul personajului Saruman din trilogia "Stăpânul inelelor", alansat, pe 15 martie, un album de metal simfonic despre viaţa lui Carol celMare. Christopher Lee susţine că este un descendent al lui Carol cel Mare şi căa înregistrat acest album în onoarea ilustrului său strămoş.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638946-04-04Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray