2020-06-05 23:06

MICK JAGGER, abia operat la inimă, le arată fanilor că nu și-a pierdut mișcările de dans

 |  15:30
MICK JAGGER, abia operat la inimă, le arată fanilor că nu și-a pierdut mișcările de dans

Mick Jagger a suferit o intervenţie pe cord, pentru înlocuirea valvei aortice, la începutul lunii aprilie. Recent, muzicianul britanic a publicat un videoclip pe Twitter în care apare efectuând celebrele sale mişcări de dans, potrivit Reuters.

Videoclipul de 22 de secunde publicat pe contul artistului de pe platforma de micro-blogging Twitter a avut 7,69 de milioane de vizualizări până la momentul difuzării acestei ştiri.

Jagger, solistul trupei britanice The Rolling Stones, în vârstă de 75 de ani, pare a fi în formă maximă.

De altfel, în urmă cu o săptămână, acesta a primit avizul medicilor pentru a-şi relua activităţile cotidiene, inclusiv concertele. O sursă a declarat pentru publicaţia britanică The Sun: "Mick este încântat că este din nou sănătos (...) Medicii sunt mulţumiţi de progresele sale şi fericiţi să îi spună că se poate întoarce la activităţile sale obişnuite", citează Mediafax.

La începutul lunii aprilie, Jagger a fost supus unei intervenţii pe cord, pentru înlocuirea valvei aortice. Intervenţia de implantare valvulară aortică transcateter (TAVI/TAVR) a avut loc la Spitalul Presbiterian din New York şi a fost necesară pentru că tulburarea de care suferea Jagger ar fi putut duce la insuficienţă cardiacă şi chiar la deces în urma unui infarct. Fratele mai mic al lui Mick Jagger, Chris, a declarat după intervenţia chirurgicală că tulburarea cardiacă i-a fost diagnosticată lui Jagger în timpul unui control de rutină. Totodată, acesta a spus că şi tatăl lui Mick a murit din cauza aceleiaşi probleme.

Intervenţia chirurgicală pentru înlocuirea unei valve cardiace la care a fost supus Mick Jagger şi care, până nu de mult, presupunea operarea extensivă pe cord deschis este în prezent minim invazivă şi permite recuperarea într-un timp scurt.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-05-16Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine