2020-02-17 11:09

Mick Jagger va fi OPERAT la inimă. Ce probleme are solistul trupei The Rolling Stones

 |  23:07
Mick Jagger va fi OPERAT la inimă. Ce probleme are solistul trupei The Rolling Stones

Solistul trupei The Rolling Stones, Mick Jagger, va fi suspus unei operaţii la inimă, săptămâna aceasta, după ce turneul nord-american al grupului a fost amânat, potrivit unor surse citate de Reuters.

Site-ul american Drudge Report, care citează surse anonime, a spus că Jagger, în vârstă de 75 de ani, va fi supus unei operaţii, săptămâna aceasta, la New York, pentru a i se înlocui o valvă cardiacă. 

Şi site-ul Page Six, care citează surse anonime, afirmă că operaţia ar consta în montarea unui stent.  

Reprezentanţii lui Jagger în Statele Unite nu au răspuns solicitărilor de a comenta informaţiile. Un purtător de cuvânt al formaţiei britanice în Londra a refuzat să comenteze articolul din Drudge Report. 

Formaţia a anunţat sâmbătă că amână toate datele de concert din turneul în Statele Unite şi Canada pentru a-i oferi lui Mick Jagger timp să primească tratament medical. Nu au specificat de ce fel de tratament are nevoie Jagger, dar se aşteaptă să se recupereze complet. 

Turneul nord-american era programat să înceapă la 20 aprilie şi să dureze până la 29 iunie, citeaza News.ro.

Jagger a fost fotografiat, duminică, în Miami Beach, Florida, pe plajă, împreună cu partenera sa actuală, balerina Melanie Hamrick, împreună cu doi copii. 

Cântăreţul britanic nu a explicat problemele sale medicale, dar a scris într-un mesaj pe Twitter dedicat fanilor că va munci foarte mult pentru a se întoarce cât mai repede pe scenă. 

După o viaţă timpurie de relaţii, droguri în stil rock'n'roll, Mick Jagger ţine acum o dietă sănătoasă, aleargă şi merge la sală frecvent. 

Stenturile sunt o procedură obişnuită care ajută la menţinerea arterelor deblocate.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-04-02Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine