2020-08-14 17:51

PROIECT nou in televiziune. Mihaela Rădulescu are talent: a dat Antena 1 pe Pro Tv

 |  14:50
PROIECT nou in televiziune. Mihaela Rădulescu are talent: a dat Antena 1 pe Pro Tv

Mihaela Rădulescu este noua vedetă Pro Tv! Informația a fost confirmată chiar de reprezentanții postului tv, iar Mihaela urmează, așadar, să fie cel de-al patrulea jurat al emisiunii “Românii au talent”. Ea va face echipă cu Andra, Andi Moisescu și Constantin Cotimanis. După o perioadă lungă în care a colaborat cu Antena 1 pentru diferite proiecte, iată, că anul viitor va începe cu o schimbare pentru vedetă. Mihaela se întoarce la postul tv, la care a mai lucrat în urmă cu câțiva ani.

Toamna vine cu schimbări și pentru Mihaela Rădulescu! Dacă o mare parte dintre vedetele Pro Tv au ajuns la Antena 1, iată că diva care a colaborat ani buni cu trustul Intact a decis să schimbe macazul. Joi seara, în cadrul unui eveniment PRO TV, Mihaela a semnat contractul prin care devine în mod oficial membru în juriul “Românii au talent”.

“Am decis, în sfârșit, să mă întorc la TV. Am ales PRO-ul cu inima larg deschisă, nu numai pentru propunerea inedită de a face parte din juriul emisiunii cu cea mai mare audiență din România, "Românii au talent",  dar și pentru oamenii cu care voi face echipă. Am simțit o energie fantastică  și am dat peste niște profesioniști cu care am avut chimia aia la care visează orice om care lucreaza în echipă. Gândim la fel, simțim la fel (ca în melodia aia care-mi place mie:))  și vrem să facem performanță, de dragul publicului, dar și cu poftă aprigă de a descoperi românii cu adevarat talentați, care merită să ajungă în atenția tuturor. Abia aștept să începem munca, iar de la începutul anului viitor ne veți vedea... în acțiune! :)”, a declarat Mihaela Rădulescu.

Andi Moisescu a declarat despre viitoarea sa colegă din cadrul show-ului Românii au talent: “Pentru a vorbi despre ea putem apela la metafore, putem crea jocuri de cuvinte sau pur și simplu îi rostim doar numele. Pentru că din orice unghi ai privi-o, Mihaela Rădulescu este un reper. Un reper unanim recunoscut. Surprinzătoare nu e prezenta ei la masa juriului Românii au talent, ci poziția cu totul specială pe care o ocupă. Căci poate ar fi bine să adaug. Din acest sezon nu vom mai avea un bad guy, ci o bad... but gorgeous lady: Mihaela Rădulescu. Și abia acum adevăratul spectacol poate începe.”

Și Andra se bucură că va face echipă cu Mihaela. „Femeile au cel puțin trei calități în plus față de bărbați (fără supărare, domnilor!): recunosc mai bine culorile și nuanțele, sunt mai sensibile (și, deci, identifică mai bine emoțiile umane) și se pun mai ușor în locul celor care se confruntă cu aceste emoții. Acestea fiind zise, dragilor, nu pot decât să mă bucur că juriul mega-concursului "Românii au talent" va câștiga, începând cu următorul sezon, încă o componentă feminină, în persoana Mihaelei Rădulescu. Îi urez bun venit în loja noastră! Iar ca femeie, repet, simt că am primit întăriri, pentru a putea evalua concurenții nu doar cu exigență și factorii care țin de competența lor, ci si cu sufletul... Va fi o competiție spectaculoasă, ca de obicei, și vă aștept cu drag să ne fiți alături în noua și fascinanta cursă a descoperiri celui mai mare, mai interesant și inedit talent din România!”, a declarat Andra.

Pentru a cincea oară, “Românii au talent”, competiţia naţională a adevăratelor talente va aduce în faţa telespectatorilor începând din primăvara anului viitor, un nou sezon plin de personalitate, emotie, curaj, talent in forme diferite si spectaculoase.

După ce, timp de patru sezoane, a ţinut milioane de români în faţa televizoarelor, adevărata competiţie a talentelor continuă. Ediția a cincea “Romanii au talent” invită participanţii să-şi demonstreze talentul în cadrul caravanei prezente în mai multe oraşe din România, începând din luna octombrie. Printre primele oraşe care urmează să fie vizitate sunt Galaţi, Braşov, Cluj, Craiova, Chişinău şi Iaşi. Până la startul caravanei, românii se pot înscrie în continuare pe site-ul oficial al showului, romaniiautalent.protv.ro

“Românii au talent” este emisiunea care a atins recorduri de audienţă in ediţiile precedente. Show-ul a obținut rezultate record la PRO TV încă de la primul sezon, iar succesul a fost din ce în ce mai mare: 19,9 rating în anul 2011, 20,8 rating în 2012, 21,3 rating în 2013 si 22,8 rating în 2014. Datele au fost oferite pentru publicul comercial din mediul urban, cu vârste cuprinse între 18 şi 49 de ani.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2014-09-12

Mai multe imagini:
PROIECT nou in televiziune. Mihaela Rădulescu are talent: a dat Antena 1 pe Pro Tv
zoom
PROIECT nou in televiziune. Mihaela Rădulescu are talent: a dat Antena 1 pe Pro Tv
zoom
PROIECT nou in televiziune. Mihaela Rădulescu are talent: a dat Antena 1 pe Pro Tv
zoom

Parerea ta...

PROPHUTICA
13 Sep 2014

A venit foamea in dreptul ei, si iese la centura, tunata, cu pieptzii inainte, bucilii impanate si hymenu' cusut. Like a virgin ! Hoashka dreak !
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz