2020-08-12 13:11

Mihaela Rădulescu, amendată pentru declaraţii discriminatorii

 |  20:23
Mihaela Rădulescu, amendată pentru declaraţii discriminatorii

Vedeta a fost sancţionată de Consiliul Naţional pentru Combaterea Discriminării cu amendă de 3.000 de lei. Sancţiunea vine după ce Mihaela Rădulescu scria în luna aprilie despre homosexuali.

Pe blogul personal, vedeta vorbea despre homosexuali în termeni nu prea concilianţi:

„Sunteti oameni anormali, oricat va deranjeaza ca va numim asa – dar, daca va asumati «diferenta», faceti-o cu eleganta, discretie, convingere, nu neaparat dand iama in dulapul femeilor si in fardurile lor. Nu ne agresati vizual copiii pe strada, caci noi nu avem cui ne plange, fiind o majoritate obligata sa respecte drepturile unei minoritati, ci respectati si voi drepturile copiiilor nostri de a creste normal si de a alege…drept”, nota Mihaela la acea data.

Ea a fost inspirata de un text la fel de homofob scris de iubitul ei, sportivul Felix Baumgartner, iar reactiile in presa romaneasca nu au incetat sa apara.

CNCD a decis ca Mihaela Radulescu, fiind o vedetă TV, care este mereu in atentia publica, a creat prin declaratiile sale „un cadru intimidant, ostil, degradant si ofensator la adresa persoanelor homosexual”, iar asta nu poate decat sa ne bucure.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-10-15

In legatura cu acest articol...

Mihaela Rădulescu găteşte aproape dezbrăcată pentru Felix

Ştefan Bănică jr s-a combinat iar cu Mihaela Rădulescu!

Mihaela Rădulescu a ajuns de râsul presei din Austria

Mihaela Rădulescu şochează din nou: şi-a pozat posteriorul
Parerea ta...

PARADISUL CRACILOR
14 Oct 2015

Ce discriminare . Numele ei de Radulescu este de la fostul barbat . Ea se numeste in realitate TIGANU de la familie . Dar si ce face ea cu legaturile , jmenului si transportul malaiului intre mai multe parti de la Monaco . jongleaza afacerile lui mafiotul izraielit cautat de justitie . Din aceasta cauza ea sa cuplat cu parasutistul , sa se poata plimbe in jurul mocirlei , de femei si viata mondena josnica de mocirla .
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz