2020-02-22 13:26

Mihaela Rădulescu, din divă în gospodină veritabilă

 |  19:02
Mihaela Rădulescu, din divă în gospodină veritabilă

Străluceşte în faţa reflectoarelor şi la evenimentele mondene, însă, acasă, Mihaela Rădulescu schimbă registrul. Dacă e cazul, vedeta nu stă pe gânduri şi renunţă la statutul de divă pentru a se transforma într-o gospodină veritabilă. Aşa s-a întâmplat şi zilele astea, când Mihaela a profitat de noul sezon şi s-a pus pe făcut murături... de Monaco. Ca să nu mai ducă lipsa celor din ţară, vedeta şi-a luat rolul în serios şi a început treaba. Rezultatul? “Un spectacol culinar”, care le-a luat minţile tuturor celor care le-au încercat.

„M-am săturat să tot poftesc la murăturile de acasă și să dau iama în ele la fiecare vizită în România, așa că am decis să fac murături… la Monaco”, şi-a început Mihaela postarea pe blogul său. Dornică să aibă propria cămară dotată cu astfel de conserve de sezon, vedeta şi-a pregătit borcane mari, şi a făcut cumpărăturile necesare pentru a începe imediat treaba. Din păcate, la Monaco, ea nu a găsit, nici pătlăgeaua, nici pepenii mici, după care tânjea atât de mult. În lipsa acestora, Mihaela a găsit repede o soluţie. „Așa că, luând lecții de la maestrele din familie, am decis să improvizez și să împrietenesc, în același borcan, roșia cu pruna, usturoiul cu mango, felia de pepene roșu cu morcovul, merele cu mărarul uscat, sarea cu portocala, un amărât de ardei aprig cu un ciorchine de strugure și, după acest patchwork de culori și arome, am așteptat cuminte să-și facă o relație trainică și iute”, a povestit ea. Mulţumită de ce-a ieşit, Mihaela le-a dat şi celorlalţi să încerce preparatele ei, iar reacţiile au fost pozitive. „Doamne, mango-ul murat a devenit campion absolut la aromă și gust, iar ce-a urmat, a fost un spectacol culinar cu care am luat mințile familiei și prietenilor care au devorat Monaco-murăturile cosmopolite, lângă o placintă cuvioasă cu carne. Cum spuneam, e ușor să scoți muierile din Moldova, dar e al naibii de greu să scoți Moldova din ele!”, a concluzionat vedeta.

Revine la tv

Nu mai e mult şi Mihaela Rădulescu va putea fi urmărită din nou la tv. De data asta, ea a încheiat un contract cu PRO TV-ul, pentru o emisiune la care va face echipă cu Andra, Andi Moisescu şi Bebe Cotimanis. „Cu emoţii mari, din toate părţile, am zis DA, mă mărit cu PRO TV-ul pentru «Românii au talent»! Şi e din interesul reciproc de a face o treabă grozavă pentru românii care merită şansa de a fi cunoscuţi”, anunţa Mihaela Rădulescu cu ceva timp în urmă.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2014-09-24Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine