2020-08-05 02:27

„Mihaela Radulescu, esti penibila!”. Vezi cine a avut curaj sa-i spuna divei una ca asta!

 |  14:23
„Mihaela Radulescu, esti penibila!”. Vezi cine a avut curaj sa-i spuna divei una ca asta!

Multi gandesc, putini o spun! O studenta la jurnalism, insa, a avut curaj sa ia taurul de coarne si, fara a se ascunde dupa deget, in expresii menite a indulci adevarul, a strigat tare si raspicat, pe blogul sau: „Mihaela Radulescu, esti penibila!”. Iata scrisoarea tinerei pe care replicile acide ale Mihaelei, din emisiunea „Romanii au talent”, au scos-o din sarite!

„Nu am scris in viata mea o scrisoare publica, dar tie, draga Mihaela Radulescu, dupa prima editie de la Romanii au talent, simt sa iti scriu una. Una pe care sper sa o citesti! Stiu ca e cam nasol ca eu, un nimeni,  sa iti spun ca esti penibila. Dar o fac! Uneori, noi, astia mai mici si mai neinsemnati, mai spunem si lucruri traznite, dar care au destul de mult sens! Esti penibila!

Inteleg! Ai 45 de ani, ai fost nevoita sa iti pui silicoane pentru ca sanii ti s-au lasat, cu fiecare zi care trece iti mai apare un rid pe fata si probabil ca treci printr-o criza destul de naspa. Dar asta nu iti da dreptul sa actionezi si sa vorbesti asa cum o faci. Esti penibila!

O doamna de varsta ta poate avea extraordinar de mult farmec daca este bine crescuta si stie sa se comporte cu diplomatie. Sunt atatea exemple de femei celebre, care au aproximativ varsta ta si care sunt superbe. Tu esti doar o femeie care se simte batrana, cu sanii pe afara si cu vocea prea ridicata. Esti penibila!

In disperarea ta, te-ai simtit amenintata de doua fete blonde, de 14 ani, dansatoare. Ai simtit nevoia sa scuipi veninul din tine si sa o umilesti in fata unei tari intregi pe una dintre ele, zicandu-i ca pana la etapa următoare trebuie sa slăbească cel puțin 5 kilograme, pentru ca este prea grasa pentru pasiunea pe care o are. Nu ai felicitat-o pentru moment, deși ai trecut-o în etapa următoare, ci doar ai desființat-o într-un mod agresiv și grosolan. Rușine! Esti penibila!

Si pentru ca nu era de ajuns, trebuia sa te dai si mai mult in spectacol si sa il pupi pe scena pe unul dintre participantii la acest show. Stim deja, draga Mihaela cat de mult iti place… sa fii adorata, ca sa nu zic altceva. E cumva firesc ca atunci cand te simti batrana (pentru ca nu esti chiar atat de batrana, tu doar te simti), sa vrei sa fii adorata de toti barbatii din jurul tau. Dar serios acum, nu era nevoie sa faci asta intr-un show de acest gen, difuzat la o ora la care se uita si copii. Esti penibila!

Cu stima,

o tipa tanara, careia nu poti sa ii zici ca este grasa!”

sursa: oglindacatreprezent.wordpress.com


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-03-14

In legatura cu acest articol...

Schimb dur de replici intre Andra si Mihaela Radulescu la „Romanii au talent”
Parerea ta...

JEANNA KYZDA (COMPETENTĂ)
14 Mar 2015

LA AȘA ”NAȚIE”, AȘA...”DIVE”! (”REAȚI A DRACULU DĂ TALENTE!”)
SILE KOYOSU
14 Mar 2015

Țîgana aiasta trebuie dată pă baroasele măciucoșilor dă la bulău.
HAHALERA
14 Mar 2015

O chiama real numele de familie TIGANU , deci este tiganca la origine . Radulescu este numele de la un barbat care a fost casatorita . Acum croseteaza ea cu ceva spionaj sau mari afaceri . Papagali din tembeliziune nu au ce face si o baga pe git la prosti captivi pensionari . Sa faca o emisiune cu TIGANIADA , poate are succes si este si un rol real al ei .
CARACATITA
15 Mar 2015

Esti penibila . Dovada ai pe miini . Un sarpe cu clopotei . La mij cite clopote ai cusut ? spioano . Mata Hary nu o sa iasa bine , dupa faptele care le-ai facut .
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz