2020-08-13 00:54

Mihaela Rădulescu, impresionată de frumusețea unei dansatoare: “Eşti aproape perfectă”

 |  14:37
Mihaela Rădulescu, impresionată de frumusețea unei dansatoare: “Eşti aproape perfectă”

Bianca Coștiug a cucerit, vineri seara,publicul și juriul de la Românii au talent, ea strângând voturile necesare pentru a merge în finala show-ului. Tânără dansatoare a reușit s-o impresioneze chiar și pe Mihaela Rădulescu, care a apreciat-o pentru frumusețea și talentul ei.“Eşti aproape perfectă”, i-a spus Răduleasca concurentei.

Românii şi-au ales vineri seara următorii trei pretendenţi la titlul de erou naţional! Cea de-a doua semifinală „Românii au talent” a adunat numere impresionante de dans, muzică, contorsionism, acrobaţie, stand-up comedy, improvizaţie şi teatru. Cei 12 concurenţi au luptat pentru un loc în marea finală, aducând pe scenă momente de talent autentic. În urma voturilor telespectatorilor şi a deciziei finale a juraţilor, Bianca Coştiug, trupa The Beat şi Alexandru Moraru se pregătesc deja pentru bătălia finală şi pentru câştigarea marelui premiu de 120.000 de euro.

Bianca Coştiug a fost prima în opţiunile celor care şi-au votat aseară favoriţii. Concurenta a fermecat publicul cu un moment de dans tribal fusion, transpunându-se într-o nimfă a pădurii. Frumuseţea şi talentul ei au trecut dincolo de ecran, iar românii au hotărât că vor să o vadă şi în finală. 

Frumoasa concurentă a adus la "Românii au talent" un moment de tribal fusion prin care a combinat mai mai multe culturi, transformându-se într-o nimfă a pădurii. A avut un decor şi o grafică impresionante, însoţite de lumini inteligente, si a reuşit să-i cucerească pe juraţi încă de la primele mişcări. Fericită de revederea concurentei şi a numărului său, Mihaela i-a spus:“Eşti aproape perfectă. Dacă vei ajunge în finală, atunci vei fi perfectă. Ai vorbit atât de frumos despre pace, despre dans...”

Bianca a fost vineri seara preferata publicului care a votat-o în număr foarte mare şi a trimis-o în marea finală care va avea loc pe 12 iunie. După aflarea clasamentului, emoţionată, dar în acelaşi timp încercând să se relaxeze, Bianca a declarat: „Mă bucur că telespectatorii au fost receptivi şi au înţeles conceptul şi ideile mele din spatele dansului. În finală îmi doresc să mai exprim încă o dată ceea ce simt legat de tribal fusion şi să surprind cu o nouă idee nonconformistă.”

Trupa The Beat s-a clasat aseară pe locul doi în voturile publicului şi merg în finală. Micuţii rockeri s-au bucurat atunci când au aflat rezultatul, s-au manifestat în stilul lor caracteristic şi au spus cu zâmbetul pe buze: “Suntem foarte fericiţi, nu ne vine să credem, parcă visăm!”

Cel de-al treilea finalist a fost decis tot de public. Juraţii au avut de ales dintre două momente senzaţionale: cel al lui Cosmin Cioca şi cel al lui Alexandru Moraru. A fost o decizie dificilă pentru juriu, iar rezultatul a fost 2-2. Bebe şi Andra au mers cu talentul lui Alexandru, iar Mihaela şi Andi au mers cu originalitatea şi talentul lui Cosmin. În cele din urmă, ajunge în finală Alexandru Moraru, cel care a obţinut locul trei în preferinţele telespectatorilor. Emoţionat, Alexandru a declarat: “Sunt extrem de fericit şi surprins de faptul că am ajuns în finală. Sper în continuare să nu-i dezamăgesc pe cei de acasă.”

Creativitatea, originalitatea, emoţia, energia, pasiunea, umorul şi frumuseţea au completat spectacolul in cea de-a doua semifinală Românii au talent. Toţi cei 12 semifinalişti au prezentat momente de excepţie, însă numai 3 merg mai departe în competiţie, în marea finală.

Tot vineri seara, Andra a încântat telespectatorii cu cea mai nouă melodie a sa, Falava, pentru care a filmat de curând şi un videoclip de excepţie. Artista împreună cu Naguale i-au determinat pe toţi cei prezenţi în sală să se ridice în picioare şi să danseze pe ritmul piesei.

Pe întreaga durată de difuzare, 20:30 – 00:38, 2.7 milioane de telespectatori au urmărit spectacolul Românii au talent, iar în minutul de maximă audiență de la 22:01, 3.8 milioane de români au fost cu ochii pe cel mai iubit show de divertisment din România.

Cea de-a doua semifinală a noului sezon Românii au talent a înregistrat 15.5 puncte de rating și 43.1% share pe segmentul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, de șase ori mai mult decât postul de televiziune clasat pe locul doi, care a obţinut 2.6 puncte de rating și 7.3% share.

La nivelul publicului din mediul urban, PRO TV a condus detaşat cu 14.4 puncte de rating și 34.8%  share, pe când următorul post clasat a înregistrat o audiență medie de 4.0 puncte de rating și 9.5% share.

La nivel național, PRO TV rămâne și de această dată lider cu o audiență medie de 14.6 puncte de rating și 35.5% share, locul secund înregistrând 4.1 puncte de rating și 9.9% share.

Vinerea viitoare, de la 20:30, talentul autentic în cele mai diverse forme revine la PRO TV, iar telespectatorii sunt aşteptaţi să-şi susţină eroii şi să-şi voteze favoriţii pentru titlul de erou naţional.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-05-19

Mai multe imagini:
Mihaela Rădulescu, impresionată de frumusețea unei dansatoare: “Eşti aproape perfectă”
zoom
Mihaela Rădulescu, impresionată de frumusețea unei dansatoare: “Eşti aproape perfectă”
zoom
Mihaela Rădulescu, impresionată de frumusețea unei dansatoare: “Eşti aproape perfectă”
zoom

Parerea ta...

CORECT CURVELOR
16 Mai 2015

Bai vopsit-o cu bidineaua . In realitate pe tine te chiama TIGANU , nu numele de inprumut . Spune adevarul cine esti .
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz